ערב טוב

No name for now

New member
ערב טוב ../images/Emo24.gif

בימים האחרונים אני קצת נעלמה
ואני מתנצלת אני עובדת די קשה לאחרונה ומצד שני עוברת דירה, החדשות הטובות הן שאני כבר ישנה בדירה ואני כותבת לכם ברגעים אלה ממש (אתם לא מתרגשים?) מחדר העבודה בדירה אחרי שהיום חיברו אותי לאינטרנט למזלי אני משום מה לא מצליחה להתחבר לעבודה ולכן העבודה (ויש הרבה) פשוט תחכה למחר בינתיים אני אבלבל לכם את השכל עם כל מיני
למיניהם: 1. בשבוע הבא יתקיים פסטיבל המחולות בכרמיאל שנדחה מיולי עקב המלחמה, הפסטיבל יערך בימים שלישי עד חמישי (10-12/10). למי שמעוניין הלהקה בה אני רוקדת (לא בטוח שאני אופיע) תופיע ביום שלישי במופע המרכזי באמפיתאטרון אנחנו נפתח את הערב מיד אחרי הנאומים, קשה לפספס אותנו כי אנחנו הרקדנים היחידים בכסאות גלגלים
כניסה למופע כמובן בתשלום, כל ההרקדות בפסטיבל וחלק מהמופעים לא בתשלום 2. בשבוע שאחרי סוכות בימים שלישי עד חמישי (17-19/10) יתקיים בנמל תל אביב פסטיבל 100% אמנות שמציג מופעים, תערוכות וכו' של אמנים נכים. הלהקה בה אני רוקדת (עוד פעם אנחנו) תופיע במופע פתוח לקהל ביום שלישי הפסטיבל מומלץ בחום, לחובבי אמנות ומי שרוצה להביע תמיכה באמנות בארץ בכלל ואמנים נכים בפרט. בערב האחרון יערך מופע משולב לאמנים נכים ואמנים לא נכים ובו ישתתף הזמר גידי גוב מועדים לשמחה

מברוך כפרה - באידיש מאזל טוב ../images/Emo151.gif

- אגב איני מדבר אידיש -אך מרוב שמחה מוכן גם לרקוד איתך מתי המסיבה?? שנעשה על האש בסלון? סתתתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאם

No name for now

New member
על האש נעשה במרפסת

כמו שהבטחתי ישיבת ועד הבאה אצלי, אבל אם אפשר חכו עם הישיבות עד שיהיה לי לפחות שולחן בסלון

מרוב עייפות כתבתי הייה עם שני י' -

מה להביא ואיזה עציצים? במקום להביא וכאלה הוחלט (על ידי זוגתי) שנעשה הפעם אצלי (ותקנאו בנוף) ואחורי זה - אם תתחנפי (מוכר לך מהיכן שהוא? אם את רוצה להתנדב אז...) נחשוב ונעלה הצעה על ישיבה אצלך...(החג גורם לי חוש חומור...ואני משתטה) אגב- האסיפות אצל יונה זה כמו קייטרינג הטוב במדינה...מה שהאישה היקרה הזו מכינה...שתהיה בריאה ( יבורכו הידיים) כדאי לכם להצטרף לוועד!

No name for now

New member
האסיפות אצל יונה ../images/Emo99.gif

לא להביא עציצים בבקשה, אני זוממת להביא חתולים והם כידוע מאוד אוהבים עציצים (לאכול ולחפור) וגם לא צלחות, כי יש לי יותר מדי (מתנות לחגים) אתם יכולים להביא את עצמכם
אם יש נוף אני מוכנה לבוא לישיבה אצלכם

No name for now

New member
איזה יופי

אבל נראה לי שזה גבוה מדי בשבילי, ברשותכם אני אתרחק מהמרפסת/חלון כדי לא להתעלף

למעלה