ערב טוב

ערב טוב../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אני לא יודעת מה קורה למחשב שלי. או שתפוז עושים כאן כל מני שינויים..... גם אצלכם נעלמה תיבת ההודעות האישייות??????????? גם אתם הייתם צריכים לעדכן פרטים אישיים???????? אני מקווה (צרת רבים - נחמה לטיפשים) שזה לא רק אצלי - אבל תעדכנו אותי מה קורה אצלכם..... בסיידר???????. אורית

amnon_p

New member
הי אורית,

נראה לי שהבעיה במחשב שלך. נכנסתי היום לפורום לאחר מספר ימים שלא בקרתי בו והכל עובד כיאות. חוץ מזה, מה נשמע אצלכם שם בדרום?? מקווה שהכל כשורה. אמנון

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif כרגע הכל בסיידר

ואני מדגישה עדכני לעכשיו.
אז אנחנו בסיידר ואני מבינה שהנחמה היא באמת רק לטיפשים ואני צריכה לדבר שוב עם הטכנאי. אני מקווה שהוא יצליח לסדר לי את הדברים בשלט רחוק (יענו בלתת לי הוראות בטלםון מה לעשות) כי ממש אין לי חשק להביא לו שוב את המחשב לכמה ימים לתיקון נוסף. אז אמנון.. שיהיה חנוכה שמח וטוב לכולנו אורית

SARA120

New member
עדכון פרטים-שמירה על פרטיות../images/Emo29.gif

אני עידכנתי פרטים אישיים מכיוון ששמתי לב שכל אחד יכול להכנס (דרך "חברים" למעלה מצד ימין) ולהציץ בשם המלא,אם מסרתי -ובכל ההודעות האחרונות שמסרתי-בכל הפורומים שהשתתפתי..זה נראה לי קצת חדירה לפרטיות. אפשר לחסום למי שמעונין.

gal33

New member
אורית אהלן, כיף לראותך כאן שוב.

תודה על האיחולים. שמחתי מאוד לקרוא שחזרת למסלול ההרזייה, כה לחי!! חג שמח, גל

ערב נהדר גל...../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

כן חזרתי..... ואפרופו ה-
יות................. בדרך כלל אני ממש מתה עליהן... השנה משום מה ( ואני מה זה שמחה)ממש לא בא לי ואפילו מגעיל לי
ולכן לא קניתי ולא עשיתי.(דבר נדיר בפני עצמו) אפילו למסיבה של כיתה א´ - בני הזמין עוגה (ותעשי אותה בצורה של חנוכיה אז היא תהיה של חנוכה). ואז בני הגדול ("מתבגר" בגיל 10 וחצי) יושב וצורח בכל פעם שמזכירים את המילה סופגניה :-איכס.......זה מ ג ע י ל אז פשוט יותר חביב בלי. ככה אני התחלתי לעשות סלקציה עם האוכל וזה כנראה נותן את אותותיו. ערב נעים אורית

gal33

New member
כגודל הציפיות, גודל האכזבות

קניתי סוגפניה (כמו שאומרים במחוזותינו)
באתי איתה הביתה, התכוננתי, ומה אגיד לכם, הדבר הנפלא הזה ששנים מאוד מאוד אהבתי, הפך לפתע לגוש בצק דוחה. ישבתי עם סכין וניתחתי את הסופגניה, איך שהיא נראתה בסוף האומללה. אכלתי אולי שישית שלה, וגם זה כי לא האמנתי שהיא לא טעימה, עוד ביסון ועוד ביסון, אולי הטעם ישתנה. אחרי שישית סופגניה הבנתי שנגמרה האגדה... סתם מבאס. דרך אגב, אם לוקחים ביסביסונים ולועסים היטב, אצלי לפחות מה שאכלתי ממנה, עבר, טפו טפו טפו, ללא בעיות והכאבות כלל! גל

למעלה