מתכון: פשטידת גבינה ובצל
מתכון: פשטידת גבינה ובצל רכיבים: 2 ביצים גדולות 2 כפות קמח תופח 500 גר' גבינה לבנה 5% או 9% 1 כף אבקת מרק בצל פרוסות דקות של בצל אופן הכנה: מערבבים הכל, למעט פרוסות הבצל, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. מקשטים מלמעלה בפרוסות הבצל ואופים במשך 30 דקות בחום של 180 מעלות או עד שהפשטידה מזהיבה. הערות: של דליה: גודל התבנית המתאים לפשטידה זו היא גודל של תבנית עמוקה קטנה של טוסטר אובן! מקור המתכון: האתר של חגית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2