ערב טוב

נוי3

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

מה שלומכן? שיהיה לכולם ערב נעים לילה טוב וחלומות פז

pizy

New member
../images/Emo24.gifערב טוב לכולן

(לא נתקלתי פה כמעט בגברים - מלבד אחד שהציע לעזור לי - כנראה 'להכניס' אותי לפירמידה. אם אתה רציני בעזרה מקצועית - צור קשר). אני עובדת במשרה מלאה מחוץ לבית (אני מקווה שזה ישתנה מתי שהוא) כך שלא ממש מצליחה להיכנס במשך היום. הפורום נחמד ומענין - הקטע הכי חזק (ומקסים) כאן זה הפירגון (ואומרים שנשים לא יודעות לפרגן אחת לשניה). נראה לי שהעובדה שכמעט אין כאן גברים אומרת משהוא (מעציב) על החברה שלנו. בכל אופן אני משתדלת להמשיך לעקוב ולנסות למצוא את האומץ (וגם את קצה החוט...) ולהתחיל בעצמי את העסק הקטן שלי מהבית. אם אתן צריכות טיפים בעיצוב פנים ואדריכלות - בשימחה. תמשיכו להיות כאלה בדיוק, זה פשוט תענוג!

ריביקי

New member
../images/Emo20.gifערב טוב../images/Emo20.gif

מה שלומכם .אצלי בסדר איך עבר עליכם היום??? יום ראשון אני מקווה שאצלכתם להתעורר .

ערב טוב לכולם ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אצלי עבר יום שקט ורגוע ... חמותי היתה אצלי עם בת גיסתי...שתינו לנו קפה , הילדים היו רגועים שיחקו יפה .. עכשיו הם במיטה , ואני כאן ...שיהיה לכולם לילה טוב

ערב טוב ,וחודש טוב,../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

ובשורות טובות.
אני צריכה עזרה מכן. חיפשתי בכל הפורומים, גם במאכלי חלב ,והשף-הלבן,"נדה" לא מצאתי. אני זקוקה למתכון של פשטידת פטריות עשירה. ופשטידת בצל. בבקשה . המון המון תודות. להשתמע .
אביבה.

jole

New member
מתכון: פשטידת פטריות - צפורה קריזמן

מתכון: פשטידת פטריות - צפורה קריזמן רכיבים: 8 פרוסות חלה פירקס משומן להניח את החלה בפירקס להמיס 50-70 גר' חמאה ולהבריש את החלה להוסיף 2 קופסאות פטריות אם פטריות משומרות, להרתיח במים ולסנן בכדי להוציא את החומר המשמר אם פטריות טריות לאדות קלות להוסיף 2 שמנת מתוקה או 1 שמנת מתוקה ו 1 שמנת חמוצה 2 ביצים תבלינים אופן הכנה: לשפוך את השמנת והביצים על הפטריות למעלה לפזר קשקבל או פרמזן לאפות 30 דקות ב 180 מעלות הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

jole

New member
מתכון: פשטידת פטריות מהירה

מתכון: פשטידת פטריות מהירה רכיבים: 50 גרם חמאה 2 בצלי] קצוצים 3 סלסלות פטריות שמפניון פרוסות 1 גביע קוטג' 1 גביע שמנת - תנובה 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השיף הלבן 3 ביצים 2 כפות קמח מלח פלפל לבן 150 גרם גבינת גלעד מגוררת אופן הכנה: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצלים עד שיזהיבו. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שלא יישארו נוזלים במחבת, מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים למחבת את כל יתר החומרים ומערבבים. יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה. הערות: מקור המתכון: חוברת מתכונים של תנובה. הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

jole

New member
מתכון: פשטידת גבינה ובצל

מתכון: פשטידת גבינה ובצל רכיבים: 2 ביצים גדולות 2 כפות קמח תופח 500 גר' גבינה לבנה 5% או 9% 1 כף אבקת מרק בצל פרוסות דקות של בצל אופן הכנה: מערבבים הכל, למעט פרוסות הבצל, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. מקשטים מלמעלה בפרוסות הבצל ואופים במשך 30 דקות בחום של 180 מעלות או עד שהפשטידה מזהיבה. הערות: של דליה: גודל התבנית המתאים לפשטידה זו היא גודל של תבנית עמוקה קטנה של טוסטר אובן! מקור המתכון: האתר של חגית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

joleהמון המון תודות../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo140.gif

אני ממש מודה לך מקרב
ממש היצלת אותי,יש לי ים של אורחים,אני אוהבת מאוד לארח,לבשל,ובכלל נהינת שאנשים אוכלים,זו מן הנאה שכזו. ערב טוב.
וחלומות נעימים על דברים טעימים. אביבה.

למעלה