ערב טוב!!!

analib

New member
ערב טוב!!!../images/Emo29.gif

קראתי משהו מעניין בפורום השני. בנות, אתן רוצות להגיד לי שכדי להכין בראץ, מכסים את פני הבובה??? אני, מאוד תמימה, חשבתי שבאמת מפסלים את הראש וכל הזמן לא היתי מבינה איך אפשר לפסל כל כך פרפקט!!! יש הסבר איך עושים??? לילה טוב לכולן!! אילנה.

net the jet

New member
יש המון הסברים-אולי אפילו במאמרים

בקצרה-מה שעושים זו תבנית מבצק סוכר עם המון CMC, יוצרים גוש ( כדור ) אליו דוחפים את פני הבובה ומיד מוציאים, נותנים לזה להתיבש טוב טוב ( יום-יומיים ) ואז כשרוצים, מכינים גוש שהיה הראש, מכניסים לתבנית שבה שמנו די הרבה קורנפלור על מנת שלא ידבק, מוציאים- וviola יש בראץ ! חשוב כשעושים את התבנית להגיע עד לאוזניים ( השאר במילא מכוסה שיער מאחור ) וחלק מן הצואר. בהצלחה!

analib

New member
net תודה רבה!!!../images/Emo24.gif

כרגע נגמר לי הבצק! אבל, ברגע שאקנה, אנסה!!! עוד שאלה, אחרי זה צובעים עם מכחול דק?? שבת שלום, אילנה.

net the jet

New member
את מתכוונת לאיפור ? אז כן! אחרי

שהפנים יבשות. ( מה שטוב זה שאם הפנים יבשות, ויש טעויות, אפשר למחוק עם סמרטוט לח, לחכות שיתיבש -ולצייר שוב
)

אדלני

New member
נטע, מה יחס הכמויות בין ה- CMC לבצק

הסוכר לראש של הבראצית? תודה

net the jet

New member
לא יודעת כמויות...אבל ככה בערך

על גוש כמו אגרוף גדול, איזה 2 כפות CMC לא גדושות.

analib

New member
תודה עוד פעם!!../images/Emo6.gif

net את ידעת, החלטתי שעכשיו אני אחכה עד שיהיה לי כסף... אבל היתי באשדוד ולא יכולתי!!! הלכתי לוונילה וקניתי בצק!! ראיתי שיש שם מחברה אחרת. את השתמשת בזה?? עכשיו אולי אנסה את הברץ!!! אבל אני צריכה להרוס בובה לזה?? לילה טוב! אילנה.

net the jet

New member
אני לא מכירה את הבצק של חברות

אחרות. אומרים שהג'קסון בסדר-אבל רק לעטיפה של עוגה, לא לפיסול...הוא רך מדי אם אניח זוכרת נכון.

למעלה