ערב טוב......

טומי*

New member
ערב טוב......../images/Emo42.gif

יומיים שאני עם חום גבוה, ביום א' "ביליתי" לילה שלם במיון בערב של יום ראשון התנפחתי כמו בלון בצד שמאול של הפנים, ליד האוזן הצוור, היה ממש מפחיד. נזכרתי בילדותי שחליתי בחזרת. עכשיו כבר ידוע מה פשר הנפיחות...דלקת בבלוטת הרוק. השמעתן/ם על דבר שכזה? כנראה מלעיסת מסטיק או סוכריות. הכאבים החלו רק אתמול עם חום גבוה, גבוה שלא זכור לי שנים שהייתי כל כך סמרטות. עכשיו על אנטיביוטיקה והחום קצת ירד.מקווה שתוך יומיים שלושה אהיה כמו חדש.

עב

New member
../images/Emo101.gif בחיים לא שמעתי על זה

כבר אסור לאכול סוכריות ומסטיקים? מה יהיה? החלמה מלאה טומי תרגיש טוב ואנחנו ננסה להתנהג יפה בינתים.

vera2

New member
../images/Emo10.gifלטומי שלום,

לא דאגתי לך היום אם כי שמתי לב שאתה חסר בפורום ,ביגלל שהיום יום שלישי.אני מצטערת לשמוע שאתה חולה.א:אני מקוה שאתה שותה הרבה.ב:תבדוק אם הדלקת בבלוטת הרוק לא נגרמה מדלקת סביב שן בינה (במידה ויש לך אותה).אני מאחלת לך הרבה בריאות מVera.

ברק 188

New member
;- ל Vera בינה יש לו,שן לא יודע

טרם היכרנו אישית ,אולי עוד פעם, אולי בחנוכה. שהכל היו פה בריאים, ואורים שמח.

vera2

New member
../images/Emo9.gifלברק שלום

האם אמרו לך כבר? שjo pofa vagy זה נשמע טוב רק בהונגרית ביכלל חוץ מהמחלה של טומי היום הפורום כל הזמן מחייך שנמשיך ככה מVERA

vera2

New member
:-נסיון תרגום לברק שמבריק באמירותיו

בתרגום מילולי פשוט זה "אתה פרצוף טוב " אבל, זה נשמע עם קונוטציה שלילית ואילו בהונגרית הכונה למי שיש חוש הומור או עונה תשובות חכמות ב"שלוף".מVera

orlu

New member
vera2 מה דעתך על תרגום שכזה

מחיי יומיומינו חבל על הזמן ,הפרצוף הזה הוא משהו........... אההה ברק??????

טומי*

New member
תודה על הברכות....../images/Emo45.gif

כנראה שזה מה שרשום לי למעלה, שאני צריך לבדוק את כל המחלות טפו...טפו.....

ברק 188

New member
לטומי שמרגש רע,ארי שבחבורה,

אחרי שני התקפי לב ,קטן עליך,עזוב את הרוק עבור לקלסי, וברצינות החלמה מהירה ובריאות ,וחזרה מהירה לפורום מחכים לך פה כל העדה. ההונגרית.

אלהלה

New member
תה ותהילים והחלמה מהירה../images/Emo101.gif

והתהילים זה בשביל לשים את התה על

למעלה