ערב טוב.......

טומי*

New member
ערב טוב........./images/Emo70.gif

בבוקר ראיתי את הודעתו של שמואל על המוסיקה היוונית אחה"צ רציתי להגיב....וההודעה נעלמה. גם התגובות נעלמו כעשרה במספר. לא הבנתי מה קרה עד שנכנסתי להודעות המחוקות...הבנתי שההנהלה מחקה את הודעתו..בגלל הפרסומת. דרך הגב זו לא בפעם הראשונה שהם מוחקים את ההודעות שלו.

ju100

New member
נו ביטי???../images/Emo41.gif

אז איפה נרקוד עכשיו סירטקי אם אנחנו לא יודעים?

B T1

New member
נצטרף לזורבה, אבל לא נומר היכן

שלא תהיה פרסומת ולא ימחקו את שטויותינו

ju100

New member
שטויות לא שטויות...../images/Emo41.gif

דעתי לא השתנתה על היוונים(השכנים)..מעדיפה עשרת מונים לשמוע כרגע מוזיקה צוענית...ואאו כמה אהבתי לשמוע אותם כשהייתי שם.. אמא שלי אחרי כוס שנייה של יין אדום שרה יחד עם הצ'יגאן..

shmuel16

New member
חברים יקרים ......

אמנם זו לא נושא לתרבות הונגריה, אבל האם הסטיקר הבא הוא בחזקת פירסומת ? תודה על חוות דעתכם. תודה רבה סמואל

ju100

New member
חבר סמואל היקר!../images/Emo41.gif

מה בדיוק אתה מנסה לעשות? לידיעתך(ולא שזה לא ברור לך)פרסומת=כסף! צודקת הנהלת תפוז שלא מתירה לך לעשות פרסומת על גבה! ממש לא מעניין אותי עם איזה סטיקר "תמים" אתה מנסה להוכיח את "חפותך ותמימותך"!! אינני שייכת להנהלת הפורום אך אני חושבת שזכותי להגיב. אתה מנסה "לאסוף" קולות שיצדיקו את מעשיך בכל רחבי הפורומים.. ממליצה לך בחום: חפש לך פרדס אחר!

B T1

New member
יש אימרה בהונגרית, האומרת:

שבכל שכונה רק הכלב החזק ביותר****** כל היתר רק מסתכלים. אכן בפרדס של תפוז רק הם מפרסמים, וכל היתר רק מסתכלים. הבנת את זה ברוך?

itaf10

New member
כמה אהבתי את המוסיקה הצוענית

ועדיין אוהבת ויש לי קלטת שהולכת ונשחקת מרוב שמיעה

ju100

New member
itaf ..אני בטוחה..../images/Emo41.gif

שניתן למצוא דיסקים של מוסיקה צוענית גם בארץ...ואמת?.עשיתי גם חשק מחודש לעצמי..מחר הולכת לבדוק את הנושא!

ברק 188

New member
ואם תמצאו לא לשכוח לדווח...

גם לי מתחשק להתחדש במוסיקה הנפלאה הזו

ישרון

New member
מוסיקה צוענית

חברים יקרים בשנותיו הראשונות של הפסטיבל בצפת"חג בכלייזמרים" שלטה בכיפה המוסיקה היהודית צוענית,לצערי לאט לאט חדרו לשם כל מיני סיגנונות חדשים ,גאז,היפהופ,וכו שהקטינו את הנפח של הגוון המזרח אירופאי.בכל אופן שם יש הזדמנות לא רעה בכלל למצוא את המבוקש.

ברק 188

New member
נדמה לי בסוכות, ראיתי פעם את...

הכנר רזניק מנגן בכינור צועני-נפלא, הבעייה האחת ויחידה שלו ...רומני.

ואולי זה יתרונו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לולא "גניבת " המוסיקה מהצוענים, לא היינו נהנים.

orlu

New member
אבי ב סוכות אף פעם לא זה תמיד

בחופש הגדול השאלה מתי בדיוק

ju100

New member
ישרון..../images/Emo41.gif

כוונתי מוזיקה צוענית של צוענים לא מוזיקה צוענית של יהודים.. יש הבדל כמדומני??

ברק 188

New member
ju100- אין מוסיקקה צוענית של יהודים

יש מוסיקה חסדית (מתקרב לצועני אבל, לא)אגב גם מוסיקה יפה. לעומת זאת יש הרבה יהודים שמנגנים מוסיקה צוענית אמתית.

ju100

New member
188..כן אני יודעת...../images/Emo41.gif

שאין מוסיקה צוענית יהודית...קרא שוב את תגובתי לישרון.. אגב הייתי היום בטאאור רקורדס..(אופס פירסומת)..ביקשתי משהו מוסיקה צוענית...הונגרית..הסברתי ..ציירתי עם הרגליים הידיים..נאדה.. אין מוזיקה צוענית הונגרית...יש של הבלקן..יש של הרומנים..וזהו

orlu

New member
יש יש הר בה הונגרית רק שבארץ

אחרי בקור הגברת המדליקה (השמינה והחביבה) כולם דלוקים עליה וקשה למצוא

למעלה