ערב טוב

טומי*

New member
ערב טוב ../images/Emo70.gif

לאחר התלבטות ארוכה, החלטתי למחוק את ההודעה של אויקה כידוע לכן/ם או לא...לא ניתן למחוק את ההודעה הראשית, מבלי למחוק את כל ההודעות השייכות אליה. לכן כל השרשור נמחק. מבקש את סליחת מי שנפגע מכך. לפי מה שהבנתי מכמה מהתגובות הסרט ה"תמים" של ריב הכלב עם החתול, היה רק לאחר פתיח של משהו כחלחל שבמחשב שלי לא הופיע כלל. לכן לפי התגובות וגם לפי המסרים שקיבלתי....החלטתי למחוק. שבת שלום!

טומי*

New member
בסביבות 3 אחה"צ חזרתי מחיפה...

הייתי במפגש פורום תחבורה ציבורית. היה מעניין מאוד הביקור במוזיאון הרכבת שבמקום. עצרו את הרכבת במיוחד בשבילנו ע"י המוזיאון, כי שם מיזמן כבר אין תחנה. גם בחזרה הרכבת עצרה במיוחד. שבת שלום!

B T1

New member
בתחנה של מוזיאון הרכבת...../images/Emo3.gif

הרכבת לא עוצרת כבר מזמן התורקים, אבל אין גם צורך לפי קצב הנסיעה... (יש חידון בין הנוסעים מתי היא נוסעת ומתי היא עומדת) הזוכה מקבל חופשי חודשי ב"אגד".

../images/Emo124.gifהבהרה שנשלחה ל VERA

vera הספקתי לראות את תגובתך וכתבתי הבהרה לפני שטומי מחק את השרשור. צר לי שארעה שרשרת של טעויות. קבלתי במייל רק את הסרטון הקצרצר בו רואים חתול מכה בכף ידו/רגלו כלב שהתקרב לצלחת בה חמד. אני אוהבת בע"ח ויעידו על כך שתי הכלבות והחתולים שבחצרנו,אינני שוחרת "מכות" , לא בין אנשים ולא בין בע"ח. התלהבתי מהסרטון בגלל הדמיון בין תנועת כפו של החתול לבין תנועת כפו של אדם מכה ואני חושבת שגם evike כך סברה ןלכן בקשה את עזרת גלי. לא ידעתי שהסרטון שקבלתי כקובץ מופיע באתר הכחלחל אותו ראו "ברי המזל". אני מקווה שברי לך שלא אני ולא evike היינו מצרפות ביודעין את הקישור לאתר. אני שולחת מסר זה כהודעה לחברי לפורום. שבת שלום , רחל

B T1

New member
בבקשת הסבר והבהרה לחלשים...

שנעדרו זמנית מהפורום לרגל... (כן, כן לרגל...) על מה המהומה? מה יש בסרטון האסור? למה נמחק ומי נעלב? (יש ללמוד משגיאות העבר על מנת לתכנן את שגיאות העתיד) וגם שבת שלום....

גלי®

New member
מצטרפת לבקשת ההבהרה: מה קרה פה?

לא הייתי כאן מאתמול: מישהו מוכן להסביר לי? נכנסתי עכשיו שוב לקישור הישיר לסרטון שאיתרתי עבור אויקה ולא ראיתי שום "כחלחל"... מה בדיוק היתה הבעיה עם הסרטון/קישור/אתר?

טומי*

New member
מה שקרה ....

זה שחלק מהא/נשים בפורום ראו, פרט לכלב והחתול...גם סרט כחול. תועבה של ממש. אני אישית לא שייך ל"ברי מזל" כהגדרת רחל, לכן גם לא כל כך הבנתי על מה מדברים.אף אחד לא נעלב רק אנשים ביקשו להוריד את הקטע הזה מהפורום...וכך נעשה

גלי®

New member
אני חוזרת ואומרת: נכנסתי עכשיו

לקישור ששלחתי במייל לאויקה, ופרט לחתולון תוקפני למדי (טוב, מה? מגן על האוכל שלו...:)) ), וכלבלב מתוק שלא מוותר לו, לא ראיתי כלום... טומי, האם ייתכן שמקפחים אותנו? אני בעד שנעלב, אתה ואני - מיד.. מה זה, רואים כאן "כחולים" ולא משתפים אותנו? :)))))))

דרדרית

New member
לא פייר- ראיתי רק סרטון תמים של...

כלב וחתול עם קערת אוכל... שום כחלחל ושום ורדרד לא היו שם...... מה הפסדנו?

vera2

New member
לא הפסדתם כלום../images/Emo70.gif הרוחתם לא לקבל

בחילה יום נעים

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif אני מצטרפת לבקשת

ההבהרה של גלי. גם אצלי היה סרטון נטו של נחישות שני יצורים מקסימים להשיג לעצמם את האוכל. הכחלחל היחידי שהיה לי, זה הרקע של ה WINAMP המשודרג, שאולי אלה שלא יכלו לפתוח ולראות, ראו אותו, ולזה התכוונו באומרם שראו כחלחל. לא ראיתי שמישהו כתב בפרוש שהיה בסרטון משהו "כחול". אבל אם כן, טוב שטומי מחק את זה, ואני מצטערת ומבקשת סליחה, לא זאת היתה כוונתי, אלא סתם נהניתי מהיצורים ורציתי לשתף אתכם. שבת שלום לכולם, evike

גלי®

New member
שידרגת את הווינאמפ? ../images/Emo24.gif

איך הגירסה החדשה? טובה יותר מהקודמת ? בכל מקרה: אצלי הסרטון בכלל נפתח במדיה פלייר (עניין של איזו תוכנה את מתקינה או משדרגת אחרונה), וגם שם לא היה "כחלחל"... לא יודעת לאן הגיעו האחרים מהפורום, אבל זה מתחיל להשמע מעניין... :))))))

אלהלה

New member
טוב לא צריך להגזים כבר ראינו אתרים

כחולים כהים יותר אפילו - אז למי שהפסיד לא ממש הפסיד
ולמי שממש רוצה לראות יש מליון כאלה ברשת חופשי לכל דורש.

גלי®

New member
נחה דעתי- מפרקת את תנועת המחאה..

:)))))) אוויקה, טומי, אני מצטערת... לא נעלה לכנסת הפעם (למרות שזה באופנה...:) )... :))))))))

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifדווקא צריך לעשות

מחאה. למה אנחנו לא זכינו לראות את מה שבעלי ויטמין P זכו לו?! במחשב שלי יש 2 גרסאות של ה WINAMP וגם את MEDIAPLAYER, והחתול והכלב, הם שבחרו לעלות ב WINAMP עם הרקע הכחלחל. זה פשוט נפתח כך, בלי התערבות מצידי.

למעלה