ערב טוב

גלתו

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif

ישמצב שמישהו פה יכול בבקשההה לעדכן אותי במה שקרה אתמול, היום, ואולי גם לתת ספוילר למחר? כי אני תמיד מגיעה מאוחר מסיבות שקשורות בבצפר המזויין וכל זה... אני יודעת שיש את התקציר של הפרק והכל אבל לא הבנתי משם מה קרה עם ג'וליאן, תרזה ואית'ן... ישמצב שמישהו מסביר לי לאט וברור מה קרה שם בדיוק? אני אודה מאוד לאותו בנאדם

Bow Wow2004

New member
ג'וליאן*איתן*תרזה

גוון אומרת לאיתן לבדוק אתרי ירח דבש עם תרזה איתן לא מפסיק לחשוב על תרזה ולא רוצה שתבוא איתו לברמודה תרזה מתעקשת ובאה עם איתן לברמודה הם בודקים את הבית מלון והכל טוב ויפה - הם באים ללכת הבייתה יש סערה חזקה - הם נשארים איתן בחדר שלו, תרזה בסוויטת ירחד הדבש, מפורדים ג'וליאן מגיע לברמודה אחרי שקבע עם העוזרת סוזאן איתן ותרזה מדברים על משמעות החיים והאהבה - איתן עיוור כרגיל הפקיד נותן לג'וליאן מפתח לחדר הלא נכון - של תרזה כמובן ג'וליאן לבוש כפיראט ים מגיע לחדר במטרה לכבוש את סוזאן הוא מבחין שזאת תרזה אבל שומע אותה מפנטזת על קריין הוא מתחיל למזמז אותה, היא רואה אותו וצורחת!!! איתן שמדבר עם גוון בטלפון שומע ומרחיק אותם, חוזר לחדר שלו ג'וליאן מחליט לחזור ולנסות את מזלו עם תרזה ומתחיל לעסות לה את הגב איתן מתפרץ לחדר וצורח אל אביו הלא ביולוגי ובנוסף מודיע שהוא לא מאוהב בתרזה תרזה ואיתן אורזים ונוסעים תרזה שוכחת את הלפ-טופ שלה בחדר ג'וליאן הולך להציץ בלפ-טופ ולקרוא את יומנה הסודי של תרזה כדאי לך מאוד להודות לי על זה.

גלתו

New member
ואם לא בא לי?

סתם, כמובן שאני מודה לך
ת-ו-ד-ה-! אתה לא אמור להתגייס או משהו? לא שאני רוצה שתלך או משו כזה, סתם תהיתי לי מה אתה עושה פה עדיין... הקטע הוא שמישהו פה הכניס אותי לסרטים שג'וליאן אנס את תרזה וכאלה, אז לא הבנתי ממש מה קורה - איך יכולתי להפסיד כולה 2 פרקים וכזה דבר ענק יקרה? בקיצור, תודה לך מאוד אדון יקר!

נצל"ש - חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאחר תקופה קשה מאוד
חזרתי
טוב, לא אכפת לכם
העיקר חזרתי לפינקי מן

python 4

New member
אחרי שהישקעתי כל כך בשרשור

פרידה שלך? אפילו כתבתי שיר! סתםםםםם........
ברוכה השבה, נוש!!!! הפורום היה ממש שומם בלעדייך! (וסליחה על הטאקי)

python 4

New member
הודעת 'ברוכה השבה' - טייק 2.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!
אל תלכי!!!! אני מתנצל!!!! את האחת והיחידה!!!!! אני אתן לך לנצח אותי בטאקי מתי שתרצי!!!! נושששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!

טוב נו...

רק כי ביקשת כ"כ יפה פינקי
אתה יודע שאני מתה עליך
ואם כבר מישהו מנצח אותי בטאקי... שזה יהיה אתה

python 4

New member
תודה! את לא תתחרטי על זה!../images/Emo140.gif

ועכשיו כשחזרת, מתי אנחנו משתלטים על הפורום ואז על העולם כולו?

Bow Wow2004

New member
ברוכה השווה

[קריצה] האייקונים לא עובדים לי... הנה משו שאת חייבת לדעת: הצבא זה חרא, אבל בסוף אולי יצא שדווקא לא כל כך. בינתיים זה נשאר ככה.

python 4

New member
../images/Emo23.gifשיר אהבה לתמי"ש../images/Emo23.gif

You are my sunshine
My only sunshine
You make me happy
When sky are Gwen
You'll never know, dear
How much I love you
Please don't take
My Nush Nush away
אויש.. אני כבר מתחיל לבכות עוד פעם...