ערב טוב....

ערב טוב....

ברצוני לשתף אתכם במצגת שהופקה ע"י הסוכנות היהודית לארץ ישראל... מצגת על ההופעה של דיויד ברוזה במצדה, המופע השני שנערך ב-2 ליולי... מצגת מאוד מרגשת, עם השיר יהיה טוב בקולו הצעיר והנעים של דיויד.... נ.ב כפי שתראו...גם במופע זה היה מלא עד אפס מקום.. תהנו..

handlessman

New member
פשוט מקסים!

אז 6000 איש יצאו מרוצים מכל העסק (לא כולל המאבטח). אז צילמו גם את המופע השני לפי מה שרואים... למרות שהיו חסרות לי כמה מצלמות כמו הרחפת למשל... ויש איזו תימניה אחת שכל הזמן ראו אותה וזה ממש התחיל לעצבן (במיוחד כשהיא התמונה האחרונה שרואים). כנראה זאת הנטלי הזאת שרשום עליה בסוף שהיא זאת שצילמה וערכה את המצגת. טוב לא הגזימה קצת עם הקרדיט?!

romens

New member
פיייה איזה יופי!

איזה יופי הזריחה במצדה! פשוט היה מושלם, ראיתם כמה בני נוער היו בההופעה השנייה זה ממש יפה! יאללה מצדה שיהיו רק עוד הופעות כאלו מלאות בכייף ובאהבה! טוב אז יאללה עוד כמה חודשים שוב, צריך להכין את המעילים.

handlessman

New member
כן, הלכו בתור תנועה...

וקודם כל לך תדע אם יהיה בסוכות (אין לי הרבה ספקות, אבל עדיין...), וגם מי ירצה ללכת... לי כבר יש דעה בעניין - שבשבילי מצדה זה משהו מיוחד (בטוח לא שרק לי), אבל ברמה כזאת שהוא מעין שיא כזה, שאתה יודע, מחכים לו כל השנה - ואז זה מגיע. לא להפוך את זה להרגל, לאיזו סתם עוד הופעה. לכן אני מתכוון ללכת רק בקיץ, גם מבחינת תקציב.

למעלה