ערב טוב...

Y o S e F u s H

New member
ערב טוב...

אוקי אני החלטתי שאני רוצה לקנות אופנוע דרך איבי... חוץ מעניין המכס ורשיונות שאני צריך לסדר לפני הקנייה האם יש בעייה של משלוח לארץ? אולי המלצה על שירות משלוחים אמין? דר"א ברישום הם מחייבים אותי להכיס את פרטי כרטיס האשראי..מדוע? למה לא לעשות את זה לפני כל קנייה כמו כל האתרים בארץ? יש אפשרות להירשם על מנת שאוכל לקרוא תגובות שלמות ולאחר מכן להכניס את פרטי כרטיס האשראי? בנוגע לתשלום.. אני חייב חשבון פייפל?או שיש אפשרות דרך כרטיס האשראי לשלם בתשלום אחד או כמה? מצטער על השאלות הרבות..אך לזה נועד הפורום שסוף סוך פתחו! אודה לכם אם תייעצולי ותעזרו לי! בנוסף אם יש משו שאתם חושבים שתוכלו להרחיב אז חופשי.. תודה רבה!!

לא מציע לקנות אופנוע...אחריות, טיפולים וכאלה

אבל כיוון ששאלת אני מניח שלקחת זאת בחשבון, ולהלן התשובות: 1)אין בעיה עם משלוח לארץ כל עוד המוכר מוכן לשלוח לארץ והמחיר סביר בעיניך...אנא וודא זאת מול המוכר לפני הרכישה ולא אחרי... 2)אתר איביי אינו כמו אתרי מכירות בישראל וחלק מזה זה דרישתו בכרטיס אשראי כדי להירשם לשירות התשלומים של paypal, הכנסת פרטי הכרטיס פעם אחת נועדה להגן עליך כקונה, כך, אין לאף מוכר את פרטי כרטיס האשראי שלך והוא לא מסתובב ברחבי העולם חופשי חופשי... 3)אתה יכול להירשם רק לאיביי כרגע ואז תוכל לראות נתונים רבים ולא תתבקש להכניס פרטי כ.אשראי 4)אתה לא חייב חשבון פייפל, אתה יכול לשם באמצעות ש'ק או העברה בנקאית, זאת במידה והמוכר מוכן לקבל תנאי תשלום אלו...בדוק זאת עימו לפני הרכישה ולא אחרי.

למעלה