ערב טוב

IAM20072007

New member
ערב טוב

היום אני פורשת מוקדם, תתגעגעו? אני מעולפת , מהעבודה ואתמול יצאנו עד מאוחר. אמממממממממממממממא אין לי כוח. היום אני מפסידה מפגש ראשון במכון אדלר . (איזו רצינות) אבל אני עייפה ואין לי מה לאכול, כי לא הכנתי כלום עד שבעלי יבוא אני ימות מרעב . טוב עפתי לכסות את הראלי. ביי

Purple Mushroom

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif.

אם את עייפה , כדאי לישון . אני אישית מתכנן לצאת היום , יש לי גם איזה "מפגש" בקהילה אחרת , שהייתי נורא רוצה להיות שם , סתם מול המחשב במקום להתכונן ולעשות טלפון ולצאת . אם אין מה לאכול , אז צריך לעשות קניות , ולהכין משהו פשוט , לא חייבים לבשל , תקחי כוח מבנייך (הראל כבר הולך לישון?) . להתראות , לילה טוב והרבה בהצלחה
.

לכסות אותו? בשעה כזאת ישן? כל הכבוד../images/Emo45.gif

מה זה בדיוק המפגשים במכון אדלר? אשמח לדעת..... בטח תעני מחר....אז חלומות נעימים לך

הראלי כבר ישן? בן כמה הוא?

שיבוא ללמד את הבונבון שלי מהם שעות השינה , שלי ערני עד השעות המאוחרות וזה ממש מתסכל
כולי ירוקה מקנאה גם אני רוצה שהבונבון ישן מוקדם. ים מהר הביאי לי את המתכון לשינה מהירה לבונבון, מה הראלי מקבל שהוא כבר ישן???.

חחחחחחח צברית יקירתי....

שלך עוד קטן.... בגילו של שלך...הייתי מתעוררת 7 פעמים בלילה לדידוש.... לילה רצוף התחיל רק מגיל 3 !!! זה יגיע....אל תדאגי

מקסי יקרתי ../images/Emo23.gif

תודה רבה על העידוד הבונבון שלי ישן לילה רצוף מגיל חודש רק שעד שהוא נרדם כבר הבוקר מפציע

אם כך...ירוקה מקנאה ../images/Emo153.gif

אצלי זה היה סיוט.....אבל איך אומרים? סה לה וי !!! זה מה יש....והלוואי ואלו יהיו הצרות היחידות שלי
כייף לך

למעלה