ערב טוב

noalita

New member
ערב טוב

זו פעם ראשונה שלי באתר ואשמח לקצת עזרה... קצת מיואשת ומבולבלת... אוטוטו בת 24 מסיימת תואר (האמת שניים) ונמצאת בנק' זמן בה הכל לא ברור, הכל מפחיד, מייאש ומלחיץ. אני מרגישה שתמיד יש משהו שחסר כדי להרגיש שאני חיה כמו שאני רוצה. תמיד זה "כאילו" אילוצים שלא תלויים בי. התחלתי לפני מספר חודשים "טיפול" אצל מישהי שמאמנת אותי לחשיבה חיובית, וכל הזמן אני עובדת על לזמן דברים טובים לחיי. דברים התחילו לקרות, לזוז , אבל אז בא משהו שתוקע הכל. אני מרגישה שאני לא יודעת "לעשות את העבודה" כמו שצריך ולכן דברים לא זזים. מאוד לחוצה כלכלית (אבל מאוד), מאוד מפחדת ותוהה באיזה מסלול מכל מה שלמדתי לבחור, האם ואיך אני אצליח בקריירה ? נראה לי שמה שמאפיל על הכל זה עניין הזוגיות שחסר לי. מאוד קשה לי להידלק שלא לדבר על להתאהב בבחורים. עכשיו, סופסוף, אחרי הרבה שנים של כלום , יש מישהו שנכנס לי ללב ודי מחץ אותו. הוא בסביבת הלימודים שלי וקשה לי. מאוד רוצה וכלום לא זורם. אני לא מצליחה להיות אני. יש מתח אדיר בינינו שאני כבר לא מבינה ממנו כלום אם הוא מעוניין או לא ואם כן למה הוא לא עושה עם זה דבר. זה השתלט לי על הכל ובמקום להתקדם עם הזימונים שלי הלכתי 20 צעדים אחורה. זהו, הייתי חייבת לפרוק ולשתף וכל מילה שתוכל לעודד ולכוון אותי, תתקבל בברכה, שבוע טוב

נועה יקרה../images/Emo140.gif

בתיקשור חלקי , מרגיש לי שאת צריכה להחליף סגנון טיפול. לתשומת ליבך, אם אחרי חודשיים אין שינוי במצב, עליך להסיק שאת לא במקום הנכון. אני מציעה לך למצוא באזור מגורייך מטפל/ת בסגנון אחר. חסרה לך הרבה תשומת לב ואהבה, שמקורה בעברך... את צריכה לעבוד על נושאי הערכה ובטחון עצמי. קשה לך לומר את כל שהינך רוצה, עלייך לאזן כמה מרכזי אנרגיה. מהיכן את בארץ, אם אני מכירה אשמח לעזור לך, אני מאזור הצפון, אך מכירה מטפלים, בכל הארץ. שבוע נפלא אהבה ושמחה בריאות הגופנפש רגש אריאלה

נועליטה

מהדברים שאת מציגה אני חש שיש בך משהו שמנסה לראות כל מצב כמושלם בעיקר בתהליך ההתהוות. יתכן וטוב יהיה לקבל מצבים שונים גם אם אינם מושלמים או אינם נראים כמו בסרטים. גישה שכזאת לעיטים לא מאפשרת לנו לפעול במישורים שונים בו זמנית אלא להתרכז בהתנהלות אחת ובכך יוצרת תחושת כישלון באחרת. ממה שאני חש אני הייתי ממליץ כרגע על מנוחה, מהוחת המחשבה והתכנון, יתכן וכדאי לעבור לפזה של "לזרום", לתת לדברים להתגלגל בדרך שלהם. מתוך השקט הזה יתכן ותוכלי לראות ביתר בירור כיוונים בחיים. ו.. תמשיכי בדרך החשיבה החיובית, לראות ברצף כישלונות מסוים כדרך חיים ולקבע אותו לא מועיל ומזמין את הכשל הבא, לכן יש לראות בזה כשל ולא דרך חיים. יום טוב

למעלה