ערב טוב

כן החלטה מדוייקת../images/Emo39.gif

האם ההחלטה שלי לתפוס מרחק מXהיא נכונה? ת'וריאסאז -ראי את הטוב שיצא מן הניתוק הביטי בצי הכוס המלאה... לאגוז זרימה קבלת דרך... סווילו ון של שמחה ועליצות של כוח ייני (נשי)

היי לאונארדו האחת

קודם כל ברצוני להודות לך על עזרתך דבר שני את חושבת שזה כדאי מכיוון ששאלתי עליו ואת אמרת לי שאנחנו נמשיך להיות בקשר ושזה נראה קשר שמימי ואמרת לי לא ללחוץ ולתת לנבטים לגדול אז איך בדיוק אפשר לעכל את הכל והאם כדאי לוותר עליו למרות שהלב שלי משתגע מבפנים

חומד

ישויות האור מוסרות לך..משפט של מלאכים..מין מנטרה שלהם.." ש..לאט יותר טוב ממהר! לפעמים הדרך הארוכה היא הדרך הקצרה" והאמת שלפעמים שאתה חש בלחץ בחזה כאילו משהו עומד לפקוע ולהתפוצץ..קשה להאמין, שאפשר להשקיט את ה MAIND אך האמיני לי שאפשר תקראי מה כתוב על הרון "פרפרו"....אותו את צריכה לאמץ לליבך. אתוכן האמיני משיצטרך הדבר להבשיל הוא יבשיל.ההתרחקות מצידך לא תגרום לקטיעת הקשר..אל תכעסי..תתנתקי מהמקום שמכבד את הSPACE של האחר וגם את שלך תעשי דברים שכיף לך אני הייתי הולכת לסינמטק המון שהייתי רווקה לבד..את יכולה לצאת עם חברות..לעשות דברים כשזה יצטרך לקרות זה יקרה.

זה לא ויתור כזה....

זה המוכנות לאבד מישהו לפי אמונת הבודהיזם.. רק מה שאתה מוכן לאבד הוא באמת שלך מלאכית עצובה, את נאחזת בו משום שאת זוכרת בתוך תוכך שהו האיש ומה שאת צריכה כרגע זה לתת לו SPACE כל אדם, גם בקשר זוגי הכי חזק שיש צריך מרחב מחיה. כשמישהו רוצה אותנו נורא אנחנו חשים דחיה..פעמים רבות, ולהפך, שהו רומז על עיניין אבל לא רודף אלא רק מתעניין אנחנו נמשכים... (הבאתי לך את אותה נקודה ממספר אספקטים) ותקראי שוב את כל מה שכתבתי קודם... את מתקשה לצור ניתוק אבל רק משתעשי זאת באמת תוכלי לזכות בו..זה השיעור פה. שיעור ממש קשה.

אה ובהתייחס לשאלה הנוכחית..

הרון הראשון אומר קטיעה איננה סוף אלא התחלה חדשה במקרה הזה.. (טוריסז הוא אחד הרונים הכי מעניינים בעיני, בהתחלה שנאתי אותו ולמדתי לאהוב אותו ממש רון מאוד עמוק) לאגוז אומר לך בהווה עללייך לזרום (מה שאמרתי לכי לסרט..לים..לשתות קפה עם חברות..לעבודה. לימודים..מה שלא יהיה..ותזרמי עם החיים) הרון השלישי אומר שבעתיד - תזרח שמש על הקשר ועליצות ושמחה והקשר ישוב ויהווה..! וקראתי מה שכתוב על פרפרו..לא לזה התכוונתתי מכנים אותו רון האישה החכמה..הבשלה שיודעת דרכה ומשחקת נכון את קלפיה..זו שלא אצה לה דרכה בקיצור...

היי שוב

תודה רבה לך על העמקת התשובה אני מודה לך מקרב לב על עזרתך מקווה שכבר יהיה טוב ומשתדלת לחשוב בצורה חיובית למרות שיש קושי כל מה שרשמת אני לוקחת לתשומת ליבי הזמן יעשה את שלו ,

הקושי הוא לראות קדימה

ולדעת שמשהו מתאים וצריך להיות ועדיין לשהות בהווה המרגיז
שבו זה לא קורה זה גורם לתחושה שאולי הכל איינו אמת
האמיני לי שלפעמים שני אנשים נמצאים בשתי נקודות זמן שונות ועל האחר להבשיל
אני ובעלי
מחוברים בחוזה שמימי שכזה, נפגשנו שלוש פעמים..בשלוש תקופות זמן שונות..בבגרותנו..ורק שזה היה צריך לקרות זה קרה אל תחשבי על זה!
..מה שצריך לקרות יקרה...

למעלה