ערב טוב

X

X רוצה לראות אותך נשית, אולי הוא רוצה לראות אותך, כמו שנידמה לו שאבא שלו רואה את אמא שלו או כמו שהוא רואה את אמא שלו כאישה. הוא רומצה לראות אותך כאישה, כאמא, הוא רוצה לדעת שאת יכולה לבשל לו ולתפור לו את החורים בגרביים, שתטפלי בו אם הוא יהיה חולה. למשל, נשמע לי שלהכין לו ארוחת ערב יכול להיות משהו שהוא יעריך מאוד... לספר לו על ילדים קטנים שאת משחקת איתם יכול לדבר אליו, וכו'... הצלחה

היי עומר

לא מספיק יש לו אמא אחת אז הוא רוצה עוד אחת חחחחחח הבנתי קראתי והפנמתי עומר תודה רבה לך שיהיה לך שבת שלום

../images/Emo68.gifאת דווקא נדמית לי...

כטיפוס די אמהי ומחזיק ולא כמו משהי שמחפשת להתפרפר... אני נוטה להסכים עם הפרשנות של עומר נשמע לי שיש לך קושי לוותר פה על פנטזיות ולחיות בכאן ובעכשיו (הזיקוקים לא תמיד קורים ואם זיקוקים את מחפשת אולי עדיף לוותר)

היי לאונרדו

אני ממש לא מחפשת זיקוקים אם הייתי מחפשת זיקוקים היום לא הייתי במקום הזה פשוט אני מחפשת דרך להתקרב אליו כי הוא נסגר לי כל הזמן ואני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד ואני אותו מאוד אפילו יותר ממה שהוא אוהב אותי אני רוצה פשוט לגרום לו להיפתח אליי יותר הפתיחות הזאת הייתה במערכת יחסים שלנו בהתחלה משום מה הוא נסגר וברור שאני אהיה מוכנה להיות אפילו אמא שלו אם צריך רק בכדי שיהיה לו טוב ושהוא ירגיש את הביטחון הזה איתי.

למעלה