ערב טוב

ערב טוב

היי שלום מה קורה אז ככה יש לי בעיה אני סמה את הכבל ואני רוצה לעביר שירים זה לא נותן לי בכלל אני רוצה לדעת מה עליי לעשות?.. בתודה הילה זה בכלל לא מעביר לי שירים איזה בעססה אייך אני יהיה מחר בלי מוזיקההההה אייך איזה דיכאון שיטטט

הילושש המתוקה

אז ככה הנגן ממש התחיל לעצבן אותי הוא כול דקה נדלק וניסגר לי ואני חושבת שיש לו בעיה אז אני כניראה ישלח אותו לתיקון אבל לפני שאני שולחת אותו לתיקון אני צריכה ממכם עזרה טוב אז שם של הנגן הוא :fuilcom ואגב גם נימחקו לי כול השירם שהיו לי איזה מעצבן זה נוראאאא

היי

מאיפו אתה יודע גור נועם כאילו ניראה לי שהוא גם מת אבל אתה חושב שאני צירכה לקחת את זה לתיקון
כיאלו יש לי עוד אחריות ?

יאיר B

New member
fujicom - נגן מדבקה, כלומר של חברה שאף

אחד לא יודע מי היא באמת (חברה בסין יצרה אותו, היבואן הדביק עליו את השם שלו ולכן הנגנים מהסוג הזה נקראים "נגני מדבקה"). אם עוד לא עברה שנה מאז שקנית אותו, את יכולה לפנות לחנות שקנית דרכה ולהפעיל את השירות (מן הסתם יחליפו לך אותו כי לא מתקנים נגנים מסוג כזה). אם עברה יותר משנה, אולי הגיע הזמן לקנות חדש (וקצת יותר טוב). לגבי מחיקת השירים - כדאי מאוד לשמור את השירים על המחשב ולא למחוק אותם. כמו שראית, אין בטחון שהם ישראו על הנגן (האמינות שלהם היא לא גבוהה).

למעלה