ערב טוב

keren412

New member
ערב טוב

היי קוראים לי קרן... שמחתי לגלות את הפורום ולדעת שאני לא לבד:)

inbardaf

New member
ושמחים על כל חבר חדש! ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהתגובה הזו תקפיץ את ההודעה למעלה, כי נראה לי שהיא נבלעה למטה...

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

זה מרשים עד כמה יותר טוב לדעת שמה שאתה מתמודד איתו גם אחרים מתמודדים איתו, לא?

Berethor

New member
מה זאת אומרת

את ממש מתארת את זה כמחלה, תתביישי. טוב לדעת שאתה לא לבד, צריך לקבל, לא לתמודד.

inbardaf

New member
שוני חברתי

וחוסר הבנה של הסביבה, הם גם סוג של התמודדות. וכן, טוב לדעת שעוד אנשים מתמודדים עם זה. ואלו רק שתי דוגמאות... מי שצריך להתבייש זה אתה, שאתה לא מפסיק לתקוף ולרדת על אנשים שלא לצורך.

Berethor

New member
הבעיה היא

שלא כתוב עם מה לתמודד, אפילו לא רמז. לא כתוב לתמודד עם החברה, ואפשר להבין את זה כאילו זה עם הא-מיניות, במיוחד אחרי שקוראים שחלק מאנשים פה חושקים במיניות.

inbardaf

New member
זו לא בעיה

הנה דוגמא קלאסית לסימני הקריאה שלך. למחשבה שאתה יודע ומבין הכל. אם הייתה בא עם סימן שאלה, זה היה נראה ככה: למה את מתכוונת בלהתמודד? להתמודד עם מה? אני לא מרגיש שאני מתמודד אם משהו. ואם ממש דחוף לך, אפשר להוסיף (למרוץ שזה גם מיותר): זה נשמע כאילו א-מיניות זה בעיניך מחלה. ואז p019 היתה יכולה להגיב ולהסביר לך עם מה היא חושבת שא-מיניים מתמודדים, למה היא התכוונה. ורק אז יכולת להסכים או לחלוק. כל עוד אין לך תשובות לכל השאלות, כל עוד לא כל הנתונים לפניך, זו סתם יומרנות לחשוב שאתה יודע. וגם לגבי השירים ש-Xylophon שלחה לי. נכון, טעיתי כשציינתי שגם את מה שהיא שלחה לי לתיבה האישית, לא אהבתי. קורה. אתה יכול להניח מזה שזה היה שירים בסגנון מטאל כבד, אבל זו רק הנחה, וכך זה היה צריך להיות מנוסח. אני מניח (ואפשר להוסיף למה) ש... ואז יכולנו לתקן אותך ולא היה על מה לכעוס כ"כ. הכעס היה על היומרנות שלך לדעת בדיוק מה היא שלחה כשברור שאין לך דרך לדעת. לא חשדנו לרגע שאתה בשב"כ..
לסכום: פחות
יותר
ולא לשכוח גם
....

Berethor

New member
שאת מציגה את זה ככה, יש בזה משהו

אוליי אני יאמץ את הדבר הזה לפעמיים, יותר
ופחות
את אומרת, אבל על ה
אני מוותר, כי אין לי
.
אגב איפה כולם היו בזמן שלא הייתי כאן
למה נראה שרק אדם שנוא כמוני מעיר את הדיון.
. בכל זאת נראה שיש תועלת בניתוחי האישיות שלי והוויכוחים שלנו .
ואגב אני כן מהשב"כ, אמרתי שאני לא מהמוסד.. חהחה סתם

Xylophone

New member
מעניין...

אם אתה מהשב"כ בקלות היית מצליח לפרוץ לתיבה האישית שלי או של עינבר ולבדוק בדיוק מה שלחתי. שלא לדבר על לפרוץ לתיבות של אנשים אחרים ולגלות עליהם פרטים אישיים. אז...כנראה שאתה לא מהשב"כ

p019

New member
באמת? ../images/Emo6.gif

את חושבת שלאיש שבק אין בעיה לפרוץ לתיבות אישיות בתפוז? נראה לי שאת מעריכה את שירותי הביטחון שלנו יותר מידי - בהתחשב בעובדה שהם יותר מודעגים מאיך לפרוץ לבונקרים ולא לתיבות דואר

inbardaf

New member
לא צריך להיות בשב"כ

כדי לפרוץ לתיבות של תפוז. זה הרבה יותר פשוט ממה שאתן חושבות..

keren412

New member
וואו

התפלאתי לראות שההודעה עדיין בראשי! תודה לכל המברכים למיניהם berethor יפה שנתת כל כך הרבה פרשנויות למה שרשמתי לא זכור לי שהשתמשתי במילה מחלה וזה היה יותר נחמד אם היית קצת פחות תוקפני, אם זה מפריע לך שלי הידיעה הזו עוזרת לי, tough break. ולא אני ממש לא מתביישת.

inbardaf

New member
בעניין המחלה

הוא התיחלס ל-P019. לא אליך. שמחה שהידיעה הזו עוזרת לך. היא עוזרת גם לי. בשביל זה נוצר הפורום!

למעלה