ערב טוב

danielk23

New member
ערב טוב

קוראים לי דניאל בן 26 וכבר תקופה יחסית ארוכה שהיא לא טובה , אני מובטל וגם לפעמים לא מרגיש טוב(אני חושב נפשית) ניסיתי אסטרולוגיה (אצל אסטרולוג מוכר) וגם קצת תקשור ועוד לא מצאתי תשובה אני ישמח אפילו יותר מישמח אם כאן תעזרו לי התאריך לידה שלי 25/11/1982 צריך עוד איזה שהוא מידע? תודה גם אם לא יהיה מענה ואחלה שבוע.

הי דיאל בן יהודית

ומה אמר האסטרולוג שיקח עוד חצי שנה של אבטלה? אני הייתי מציעה לעשות משהו שלא קשור לעבודה, א. לימודים (קורס מקצועי..אפילו דרך משרד העבודה...משהו שישפר את ידיעותיך) ב. אולי התנדבות עם מוגבלים או עם יתומים או משהו כזה אתה עשוי לגלות שהנתינה היא קסם.. קסם כפול למעשה: מי שנותן מקבל.. וכן , אנשים יעריכו את יכולותיך ודלתות יפתחו משם.... אתה צעיר וטבעי שתחוש רע בסיטואציה של חיפוש עבודה..חשיפה תמידית ושאין למה לקום בבקוקר, אם תרצה יעוץ נוסף אשמח לעזור אך ממה שנראה לי זה לא העיסוק או תחום העיסוק אלא הזמן...

danielk23

New member
לפי מה שהאסטרולוג..

אמר אז או שהייתי אמור להיות נשוי, או שהיה אמור להיות טוב עכשיו והקטע שאותה אחת שהייתי אמור להיות "נשוי" איתה יש לה חבר כבר כמה חודשים ואמר עוד כל מיני דברים שגרמו לי אולי לזלזל קצת באסטרולוגיה.. הוא לא דיבר על האבטלה ולא הזכיר אני הלכתי בגלל תחושות/הרגשות כאלה ואחרות שהיו לי ולפעמים חוזרות. לגביי א.הלימודים: האמת זה גם התחום של מה ללכת ללמוד... אני לא נעול על משהוא ספציפי. אז יכול להיות שזה גם משהוא שנותן לי להרגיש רע שאנשים /חברים בסביבה שלי לומדים/אחרי לימודים ואני לא בחרתי מה אני רוצה.. לגביי ב. אני יודע שנתינה זה קסם זה משהוא מדהים רק אין לי מושג איפה.. ולא הבנתי את מה שאמרת שזה הזמן..הזמן שאני מובטל? או הזמן שאני ימשיך להיות מובטל?(בסוף התגובה שלך) ותגידי לי אם בילבלתי אותך כאן תודה רבה

ח... לא כל כך מהר אני מתבלבלת

רק שעמדתי לרדת לסטודיו...אני וראיתי את הודעתך... זה הזמן שהופך זאת קשהלמצוא עבודה תחומים: יש הרבה אתה מוכשר באלקטרוניקה בכמיה בנגרות בבניה בכתיבה בנגינה (אולי לא ממומש) ייעוץ לאנשים והנחיית קבוצות (פסיכולוגיה) לפעמים עודף כשרון קשה יותר מפשטות וחוסר מורכבות... אולי תהיה איש אשכולות מהרנסנס לדעתי משהו בכיוון של בניה או בכיוון של אלקטרוניקה..תלמד משהו שיעניין אותך!

danielk23

New member
דבר ראשון תודה

כמיה כמה שאני זוכר ויודע לא יצא לי להתעסק וכנ"ל אלקטרוניקה מה שהכי קרוב לאלקטרוניקה זה מחשבים וגם ידע אישי, ובכתיבה למה את מתכוונת? וגם נגינה? :) ומי יודע אולי באמת אני יהיה איש אשכולות :) ושוב כמו שאמרת עודף כשרון באמת קשה יותר מפשטות וחוסר מורכבות, לא בקטע מתנשא או משהוא פשוט מרוב התחמים שאני מתענין/אוהב אז קשה לבחור ממה להתחיל, "מרוב עצים לא רואים את היער" שוב תודה :)

נשלח..אההם...כן מחשבים

אבל משהו יותר בכיוון של ניהול רשתות ולא של תיכנות...נדמה לי.... כתיבה...חכה בהמשך חייך..אתה עדיין צעיר...

היי דניאל

אני מקווה שאולי אני אני אוכל לעזור במשהו. תראה, לפי מה שאני רואה, משהו בבית לא מסתדר לי וזה משפיע הלאה עלייך. יכול להיות שיש שם לחץ מסוג שהוא. כדאי שתבדוק את זה. תנסה להתחיל לבדוק ולעיין בכל מיני ידיעונים של אונברסיטאות ומכללות. לראות מה הם מציעים. תעשה את זה באיזי, לא בלחץ שכל הסביבה כבר לומדת ואתה לא. אתה חייב להבין שכל אדם חי את קצב החיים שלו ולפעמים צריך לעצור לרגע, לראות מה האופציות שעומדות כרגע מולנו בחיים ומהן לבחור. אם אנחנו רוצים משהו והוא לא שם, דהיינו רוצים ליצור לנו אופציה שלא קיימת כרגע, צריך לראות איך מתוך מה שיש אנחנו הולכים קדימה. אל תנסה לחשוב רחוק מידי לפני שאתה בוחן את הדברים כעת. אני רואה משהו עם אבא יכול להיות שדברים מגיעים משם גם. אם אתה רוצה לדבר עוד, אתה מוזמן לשלוח לי אי מייל [email protected]

ובקשר לאבטלה

אני חושבת שיש עבודות שאולי לא עבודת חייך וחלומיות כמו שהיית רוצה, עבודות זמניות, וצריך להתחיל משם ולהתקדם הלאה. אם הבעיה למצוא עבודה נטועה באזור המגורים- אתה צריך להעזר במעגל החברים שלך, הם מכירים אנשים ויכול להיות שאולי משם תבוא העזרה. אם הבעיה נטועה ברצון שלך לעבוד- אני אומרת, אל תחכה שיבוא אלייך אלא תיזום. אתה בן אדם מאוד רגיש אבל לא מוציא יותר מידי החוצה. יכול להיות שאם תתחיל לכתוב דברים תראה שהפקק נפתח. מקווה שעזרתי במשהו, שיהיה לך שבוע נעים

danielk23

New member
היי מעין

ניסיתי לשלוח לך מייל רק כנראה שמייל שרשמת שגוי המייל שלי : [email protected] אין לי בעיה שתשלחי לי אפילו מייל רייק רק שאני ידע לאן להחזיר תשובה. או שתשאירי כאן את האי מייל המתוקן שלך. המשך ערב טוב =)

למעלה