ערב טוב,

ערב טוב,

שמי שרון ואני קוראת כמעט סמויה אך די אדוקה בפורום הזה עוד מגלגולו הקודם כ"פורום החיילים החטופים". אני מצטרפת לניהול הפורום החשוב הזה מתוך כוונה ליצור בית חם לכל אותם גולשים אשר מחפשים מקום לדבר, לחלוק, להתווכח, ואולי לעיתים גם להסכים בסוגיות שונות שככרוכות בפרשה הזו שנמשכת זמן רב מדי. אני מקווה שיהיה לנו כאן פורום בו כל גולש ירגיש חופשי להביע את דעתו. ובעיקר, אני מייחלת לכך שפעילותו של הפורום תסתיים במהרה עם חזרתו של גלעד שליט לביתו ולמשפחתו. בברכה,
שרון.

skeptic

New member
ברכות (בלא מעט סקפטיות)

הניהול בימים האחרונים היה גרוע ביותר, בהמעטה. הלוואי שתהיה סיבה טובה לחזור ולכתוב פה. יש כמה כותבים שהשתלטו על הפורום וכנראה תישארי איתם.

תודה על הברכות ../images/Emo13.gif

(וסקפטיות זה לפעמים דבר מבורך) אני מקווה להפוך את הפורום למקום שיהיה נעים לגולשים להתנהל בו. אני מאמינה שגם דיונים נוקבים ורגשיים אפשר לנהל בכבוד ובשפה ראויה. אתה מוזמן בהחלט להשאר ולנסות ואשמח לקרוא את דעתך בנושא נחשון וקסמן. ומעבר להכל, אני מקווה שנפגש פה לזמן הקצר ביותר שאפשר עד לחזרתו בשלום של גלעד שליט לביתו ולמשפחתו.

מעסה11

New member
כמה כותבים שטוב שהשתלטו על הפורום

ממש כמוני, שנלחם בשיניו כדי שלא ישכחו את זכויותיו של החלש כעת : גלעד שליט

מעסה11

New member
הניהול הקודם דווקא היה מצויין

הניהול הקודם היה מאד אובקטיבי,איפשר לשני הצדדים להביע את דעתם,ורגשותהם בחופש הראוי למדינה דמוקרטית,ולחברה מתוקנת. אני מאד מקווה שהמנהלת הנוכחית תלמד מהמנהלת הקודמת, אך מנהלים פורום בנושא רגיש כמו זה בצורה נכונה,וגם במקביל תעצור אלימות מילולית ,ולשון נמוכה ,מהרגע שהיא מתחילה,בצורה צודקת והוגנת, ולא תעצור רק תגובות אלימות על הודעות אלימות

memko

New member
בהצלחה שרון, אני בטוחה שתעשי פה סדר מבורך../images/Emo140.gif

בהצלחה שרון היקרה../images/Emo140.gif

בטוחה שהפורום רק ירוויח מנוכחותך איתך בתקווה לחזרתו המהירה של גלעד שליט

Rotemela

New member
בהצלחה:)

מקווה שתעשי פה קצת סדר.. והעיקר- שגלעד יחזור במהרה!!

רונאסטל

New member
בהצלחה שרון

מקווה שהפורום הזה יסגר במהרה ושלעולם לא יפתח אחר תחתיו
היית רוצה לדעת, היית רוצה להיות בטוחה, שכשאני מגדלת כאן את ילדי, שהם יזכו ללכת בבטחה ברחובות ולסוע באוטובוסים. ומאידך שאוכל לתת את התחושה הכ"כ חשובה של להיות אזרח תורם כי ברור לנו שהמדינה מאחורינו, שלא לוקחים לנו את היקר מכל ומפקירים אותו.

למעלה