ערב טוב,

יעלקר

Well-known member
מנהל
ערב טוב,

אני רוצה להודות לדודי על כך שבזכות הודעתו בפורום ראיתי הערב את "בובה מייסעס" בצוותא. היתה זו שעה כייפית ומהנה שהזכירה לי נשכחות.הבובות מקסימות והבנות עוד יותר אבל שני קטעים שבו את ליבי. הראשון "ריקוד החיים" והשני "החטא ועונשו". בובת הזקן היא לא בובה ,היא פשוט אדם זקן...... היא מקסימה והמפעילה-כמה אנושיות כמה רגש ואיזו עדינות בהפעלת הבובה פשוט נפלא. בובת החטא ועונשו - המפעילה פשוט וירטואוזית....אין מילים הרעיון אדיר. הבובות בכניסה לאולם אכן הציגו חלק קטן ממגוון העבודות של תלמידות בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה של דבורה צפריר במכללת לוינסקי אותה אני מכירה עוד משנות התשעים......... כשהיתי תלמידתה כן כן התאריך נכון. אכן היה זה ערב מהנה שמשאיר טעם של עוד. כן ירבו . בברכת ערב נעים שקט וקסום.

אין בעד מה יעלקר - הכבוד כולו שלי ../images/Emo13.gif

שמח מאוד שבזכות ההודעה שלי התוועדת לקיום המופע והלכת לצפות בו אני נרגש עוד יותר לשמוע שזכית להנות, לכייף ולהעלות זכרונות מעברך ואם היה לי חלק קטן בכך - הרי זה שכרי!!!!! אני מקווה שתוכלי להנות מעוד הצגות ומופעי תיאטרון בובות בעקבות האפשרות לרכוש כרטיסי ידיד בהנחה לחברי הפורום להצגות שפרטים עליהן מועלים כאן. כידוע לך גם אני הייתי במופע ונהנתי,בסוף השבוע אעלה את חוות דעתי + תמונות מהתערוכה בכניסת האולם פשוט רוצה לכתוב את זה בראש שקט ורגוע ולתת את הקרדיטים לכל מי שמגיע וכרגע אני עסוק עם המון נושאים ופרוייקטים בעת ובעונה אחת ובראשם המפגש שאני מקווה מאוד שאת מבינה שגם את מוזמנת אליו ככל חברי הפורום, אשמח אם תצטרפי אלינו ומבטיח שתתקבלי בחום ובאהבה
רק שתדעי שהפתעת אותי כשזיהית אותי ופנית אלי בכניסה ונהנתי מהכרותנו הקצרה!!!!!! בכל אופן תכננתי מראש לפנות אלייך כשאעלה את רשמיי מהמופע ולכתוב לך פחות או יותר משהו בסיגנון: " ולסמוייה המקסימה שפגשתי בכניסה לאולם, אני מתאר לעצמי שאת קוראת הודעה זו כמו שלדבריך את קוראת אדוקה של כל ההודעות בפורום, אני מאוד אשמח אם למרות מה שאמרת לי בכל זאת תכתבי מדי פעם בפורום או שלפחות תכתבי לי מדי פעם מסר לתיבה האישית " אז הקדמת אותי ויצאת אל האור
ולמרות שאת קוראת ותיקה תרשי לי לברך אותך כפי שאני מברך כל מצטרף בברכת: ברוכה הבאה

למעלה