ערב טוב

גם אני מאוד אוהבת אותה

היא מזכירה לי בקולה ובסגנונה את הזמרות הגדולות של פעם

http://www.youtube.com/watch?v=atZS2PNi0pU

האמת היא שחשבתי גם על ג'ניס ג'ופלין

אבל בכל זאת אני מוצאת יותר דמיון קולי ואיכויות שירה לארת'ה קיט מאשר לג'ניס, למרות הנטיות האובדניות של שתיהן

אה וזה מזכיר לי שקראתי משהו היום בזו הלשון:
"הלוואי שאגיע הביתה ואגלה שהכביסה פיתחה נטיות אובדניות ותלתה את עצמה..."

ואני התפללתי שזה יקרה כבר מחר על הבוקר

דיבבלעס

New member
וזה מעלה שאלה לדיון

איימי ויינהאוס, ג'ניס ג'ופלין וויטני יוסטון שלושתן מתו צעירות (ויינהאוס וג'ופלין בגיל 27 שתיהן בגיל 27) יוסטון בגיל 40 ומשהו
וכמובן שהמון כוכבים אחרים מתו צעירים (מועדון ה27...אלביס-42, מייק ברנט ועוד הרשימה ארוכה)
ממה שרואים אנשים במצבים האלה מתמכרים לסמים בהמוניהם,
חלקם מתאבדים,
האם תהילה בהכרח הורסת?
האם לדעתכם גם אלה שאנחנו רואים מסיכה מחייכת שלהם למעשה נשרפים מבפנים?
תראו למשל את דודו טופז כמה שמח הוא נראה בהופעות הטלוויזיוניות שלו ואיך שהתהילה שלו חלפה הטירוף השתלט עליו...
ושוב-דוגמאות לא חסר...

אני יכולה לשער

שיש סוג מסויים של אמנים שלא יכולים להתמודד עם הצלחה ופרסום עולמיים או כלל ארציים והלחץ של הופעות, אמרגנים, חברות תקליטים וכו' הוא מעבר ליכולת הסיבולת הנפשית שלהם ולכן הם פונים ל"עזרת" הסמים או האלכוהול על מנת להוריד מעליהם את הלחץ. תוסיף לכך, נטיות אובדניות, משברים אישיים ועוד, והנה קיבלנו מתכון לאסון. הכל תלוי בחוזק הנפשי של אותו האמן או הזמר, כי לראיה אנחנו מכירים זמרים לא פחות גדולים וטובים שהגיעו לגילאים יפים ומכובדים...

Doctor Goblin

New member
ערב נפלא, חתולים הם יצורים חמקמקים

בעלת הבית ואני מנסים לטמון מלכודות לעקר את כל חתולי החצר.אחרי ערב שלם של מרדפים, המון בשר, מלכודות ואלמר פאד, שלושה חתולים לכודים כרגע מחכים למעקרת מחר. מלכודת רביעית מחכה בחוץ בתקווה שאיזה חתול יפול בה. הילדונים שלי, לכודים לעומת זאת בתוך הבית כדי שלא יפלו במלכודות ואני מקווה שלא יזדקקו לצרכים במקומות לא נעימים בלילה.

אני ממש עייף.

למעלה