ערב טוב!!!

ערב טוב!!!

אני חדשה פה, ואני מאוד אוהבת את הרעיון של הפורום. אני רוקדת סלסה(רואדה מרנגה וכו. גם) כבר 3 וחצי שנים. מקצועי ולא מקצועי. יש פה עוד אנשים עם ניסיון? ותק?

אני רוקד שנתיים

ו...אני גם מדריך (לבינתיים שיעורים פרטיים... בעתיד - יש כבר משהו שצריך לצאת ששששש זה סוד!!) ו..מה את עוד רוצה לדעת?

Buhster

New member
ערב נהדר!!!

הפורום באמת נהדר. אני גם רוקד סלסה (ומת על כל צד בו קובנית, אל.איי, מיאמי, פורטריקנית...). אני מכור כבר כשנה וחודשיים. אני גם מדריך!!!
בבקשה אנשים תעזרו לי: איך קוראים לשם המבצע של ריקוד השורות: Echapalante תודה תודה תודה.

u know...

לא תמיד צריך להיות מדריך... יש כאלה שפשוט נהנים מהריקוד, ולאו דווקא מחפשים את ההדרכה

אני יודע...

אני גם מכיר כמה כאלו שרוקדים כמה שנים והם לא מדריכים! מותר לשאול לא?

פעם..

הדרכתי... אבל זה במידה מסויימת הרס לי את ההנאה שבעניין.. אני מאוד אוהבת רואדה ד"א.. מאוד!!! אל איי גם כן. הופעתי כמה פעמים, בד"כ בבתי מלון בתל אביב. ובעיר שלי, אילת.

את גרה רחוק......../images/Emo2.gif

אבל אילת זאת אחלה אחלה עיר.. כמה זמן את רוקדת?? כי ראיתי שבפרטים שלך רשוםש את בת 15... כבר הופעות? כבר הדרכה? יפה! מאיזה גיל את רוקדת??

אמממ

שני האחים הגדולים שלי הם רקדנים כבר בערך 5 שנים. אז אני התחלתי מילדות, ובערך לפני שנה התחלתי ברצינות יותר לרקוד. נסעתי לתחרות בבאר שבע, שבה הגעתי מקום שני. וזה פתח לי דלתות, ואני מבקשת, עוד חודש 16 :)

salsa king

New member
לא אוהב להדריך

אני מגיע למועדונים בכדי לרקוד למען האמת אין לי סבלנות למרות שהיו לא מעט הצעות בכל מקרה הדרכה לא מהנה אותי

למעלה