ערב טוב

Crossface

New member
ערב טוב

מה שלום כולם? אנ מקווה שהכל טוב אני בסדר גמור אתמול היה לי יום נהדר, זה התחיל בבוקר שידידה טובה שלי שלצערי אני בקושי רואה ו/או מדבר איתה (עבודה) התקשה אליי, ממש שמחתי. בערב היה לי שיעור נהדר וממש כייף אחרי השיעור נסעתי לאיזה מקום ברחובות ששם מישהי מהקורס השני שלי אירגנה ערב נחמד היא ניגנה על פסתר, זה היה מדהים, היה ערב מאוד מצחיק בנוסף, אני אומר לכם, האנשים האלו בקורס, הם פשוט חבורת ליצנים, אחד אחד. הכי טוב היה שהאקסית שלי הייתה אמורה להגיע ובסוף לא היה לה איך. אחרי שחזרנו נסענו לבית קפה שבו ידידה שלי מהבוקר עובדת וסוף סוף ראיתי אותה. אחר כך חבר שלי היה רעב, אז הלכנו לפאב (כבר 2 בלילה) והיו שם 2 מלצריות מאוד חמודות (ולצערי גם תפוסות) אז זהו והיום אני אשאר לי בבית עם הכרית

Mוניk

New member
קרוסי מאמי../images/Emo24.gif

אז מה אז מה יש מלאן מלצריות בטוח אחת "תיפול" עלייך בקרוב תאכיל אותך תפנק אותך תלטף אותך תעשה לך נומי נומי כזה משו משו עד עילפון חושים ממממממ......... קרוסי העיקר אתמול היה לך כייף (מחר ניקנה עוד אבוקדו) זוכר ת'פרסומת הזו כןןןן קרוסי
מוניק

Crossface

New member
מהפה שלך....

או יותר נכון מהמקלדת בכל אופן דווקא יש מלצרית חמודה פנויה, אבל היא לא מעוניינת, באסה. דרך אגב, אני לא אוהב אבוקדו, אולי נקנה דים סאם?)

Mוניk

New member
ולימון מוסיף המון אוהב? לא אוהב?../images/Emo8.gif

(זה גם מה'פרסומות) ואמרתי יש מלאןןן מלצריות נו ממוש מה אתה אוהב חוץ מ... דים סאם קרוסייייי}{ מוניק

Crossface

New member
אני אוהב

אה בטח התכוונת לאוכל, אז אני אגיד לך בשר, המון בשר (כן ליב ליב, ב ש ר)

ליב Liv

New member
טוב הויכוח הזה יכול להמשך שעות..

אבל טבעול תירס הכי טעים שיש!

Crossface

New member
עם זה אני דווקא מסכים

טבעול הכי טעים (מבין הטבעולים למינהם)

ליב Liv

New member
בתור צמחונית אני אוהבת רק טבעול

עם תירס.. לא נוגעת בשום דבר אחר..