ערב טוב.....

emmy5

New member
נוסטלגיה ....../images/Emo6.gif

היו היה .....פגישה ראשונה....אבל אני מחכה מחכה ...מה יהיה?

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

היום היה לי גם גן וגם בי"ס.חוץ מזה חיפשתי קצת חומר נוסטלגי. התחלתי לקרוא ב50+ והלכתישם לאיבוד... עד שרציתי להגיב אז כבר עברו לשירשורים אחרים... רציתי להגיד (לידיעת חונה) שחבל היום להגיב ולדסקס על הקשה שהיה אז ואם כבר נוסטלגיה אז על הדברים הטובים שהיו אז... כי מה שהיה היה... וטוב שהיה. ונגיד "נעים להזכר"...מה דעתכם? ולדוגמא : הייתי פעם במסיבה....ראו התכנית... כמה מצחיק להיום.

אתה צודק סבאאורי - ולראיה כתבתי

בשירשור הנוסטלגי שם - שאם היו ארועים או מציאות קשה- אני מדחיקה - ומרכיבה משקפיים ורודים שעוזרים לי להפוך את החיים למחוייכים (
וכן....צפיפות ההודעות ב-50+ משה מאוד על ההתכנסות.. אבל שמח שם ויש שם אנשים טובים.

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

צודקת. האנשים באמת עושים רושם טוב מאד ואינני מתכוון חו"ח אישית אבל טכנית לפעמים קשה להתגבר על אורך השירשור ולהספיק לחשוב - ולענות ,והופ עברו לנושא אחר...ואז לא נוח להדחף... אני מבין שאת נוסעת אז אשמור נוסטלגיה לשובך... בינתיים אני משחק עם העיבודים הממוחשבים שלי ראונא לכולם

emmy5

New member
סבא אורי ..איפה קניתה את העגבניות

איך אני לא ראיתי אתמול .... ממש יפה ..השעון של בימבו מבוקש מאוד

אה....ותכנית הנשף מאוד מרשימה...

אני מאוד מתרשמת מאנשים מסודרים כמוך ששומרים מזכרות - אני זורקת הכל!!! חיה את הרגע....והזכרונות בראש! אגב - אני מבקשת את רשותך להכניס את הפריטים הנוסטלגיים שאתה מביא לפורום נוסטלגיה אפשר? אני מתה על הפריטים האלה.

סבאאורי

New member
יש פורום נוסטלגיה?

חשבתי שאמרת שהוא כבר איננו. תוכלי להכניס שם... אנסה גם לחפש אותו. ברכות

emmy5

New member
תשלח אותו לנו גם

את הפורום נוסטלגיה ...אם תמצא תשלך לנו גם איך הפיל?

emmy5

New member
22 למאי 1951

מסיבה מעניינת אגרלה כבוד, ...ואני שבועיים בארץ...אולי מאוחר יותר מתקרבת לחדרה ..במחנה עולים פרדס חנה .

אמי לא יודעת של מי הציור אבל....

את יודעת שעגבניה נקראת כך מלשון "עגבים" שזה אהבהבים?? אני מתארת לעצמי שהאומן גם הוא התכוון לכך...

סבאאורי

New member
נוסטלגיה

חיפשתי בתפוז ולא מצאתי פורום נוסטלגיה מצאתי בנענע פורום נוסטלגיה אבל הוא יתאים נדמה לי רק לדור הבא כי הדברים הכי ותיקים שם (בדקתי רק שלושה דפים אחורה) הם משנות השישים שבעים אז אולי חונה תגיד לנו איפה זה. וחוץ מזה אם זה ככה (חונה) אז נכניס דברים כשלנו אולי במקום אחר. או רק פה וב50??? ראיתי ששם הם מחפשים מנהל..... כנראה שזה לא זה... ברכות

פורום נוסטלגיה בתפוז למעשה סגור

אי אפשר להגיע אליו מרשימת הפורומים אלא רק אם יש לך לינק ישיר אליו. הפורום שהיה אחד המשובחים שברשת נקלע למריבות ונסגר. אני וקומץ חברים עדיין נכנסים אליו ומידי פעם מכניסים חומרים חדשים...קשה לנו לראות "גן" סגור. מצרפת לך לינק לפורום - תראה שם גם חומר נוסטלגי שלך שהכנתי. אשמח אם תכנס ותוסיף מאוצרותיך. לילה טוב
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=233

התמונות נהדרות אמי...

שוטטתי באתר התמונות של גרג בראון ומאוד התרשמתי. יש שם תמונות למכביר. תודה על האינפו.

למעלה