ערב טוב !!!

mk100

New member
ערב טוב !!!

ובכן, שוב פרק עצוב ומלא דמעות, הלב נקרע כיוון שהתחלתי לראות רק לפני חודש בערך ופספסתי את ההתחלה שאלותיי לערב זה הם: 1. ידוע שפדרו הוא אבא של קמילה (את זה כבר אפשר להבין לבד) אבל מה בדיוק קרה בין אלנה לפדרו?? הבנתי שהם היו מאוהבים כשהיו צעירים ואבא של אלנה לא הסכים להם להתחתן והיא נכנסה ממנו להיריון ו..???????? בטלנובלות כמו בטלנובלות אני משערת שהיא התחתנה עם אבא של פרדי בלי שהוא ידע שהיא בהיריון לא ממנו וילדה את קמילה ולכן הם אחים למחצה האם נכון??? 2. מה בדיוק קרה עם בעלה (אבא של פרדי) ??? מת ??? סליחה על השאלות הכל כך פשוטות פשוט אני צריכה להשלים את מה שלא ראיתי. המון תודה לכל המשיבים.

סמדר ר

New member
עדכון קטן על עבר הסידרה ...

הי ! גם אני לא ראיתי מההתחלה, אבל הצלחתי להבין: פרדי הוא בנה הראשון מבעלה המנוח. לפני שבעלה נפטר הם נפרדו לתקופה, אלנה הגיעה לחווה, ושם היה צ'יריבים-צ'יריבום ... עם פדרו. כשאבא שלה גילה שהיא בהריון (אני חושבת שהוא ידע שההריון מפדרו) הוא סילק אותה מהחוה.. זו הסיבה שהיא נעדרה מהמקום למשך 20 שנה. רק לאחר מכן האבא של פרדי נפטר וכולם הניחו שהוא האבא של קמילה. מקוה שעזרתי להבהיר קצת את התמונה. להתראות, סמדר ר.

mk100

New member
המון תודה ועוד משהו קטן

מה הקירבה המשפחתית של קפיטו לכל העסק ומה באמת היה בינה לבין פרדי.

tammyraz

New member
לmk100 מידע אודות קפיטו

קפיטו היא בת השכנים של אלנה,היא גדלה עם פרדי וקמילה בילדותה ונוצר רומן נעורים בינה לבין פרדי, הוא היה האהבה הראשונה שלה והראשון שהיא שכבה איתו. אחרי תקופה הם נפרדו והיא הכירה את מאורניו והוא במקביל הכיר את קלרה, התחתן איתה ונולד להם ילדה- נינה. באותו הזמן בערך קפיטו ילדה ילד למאורניו- ברוניניו ומארוניניו עזב אותה והשאיר אותה להתמודד לבדה עם התינוק. למרות כל מה שהם עברו התברר לפרדי וקפיטו שהרגשות הישנים עדין קיימים והם עדין אוהבים אחד את השני, כמובן שהעובדה שמערכת היחסים בין לפרדי לקלרה נקלעה לשרטון תרמה גם לעינין. מקווה שעזרתי...

tammyraz

New member
לmk100 מידע אודות קפיטו

קפיטו היא בת השכנים של אלנה,היא גדלה עם פרדי וקמילה בילדותה ונוצר רומן נעורים בינה לבין פרדי, הוא היה האהבה הראשונה שלה והראשון שהיא שכבה איתו. אחרי תקופה הם נפרדו והיא הכירה את מאורניו והוא במקביל הכיר את קלרה, התחתן איתה ונולד להם ילדה- נינה. באותו הזמן בערך קפיטו ילדה ילד למאורניו- ברוניניו ומארוניניו עזב אותה והשאיר אותה להתמודד לבדה עם התינוק. למרות כל מה שהם עברו התברר לפרדי וקפיטו שהרגשות הישנים עדין קיימים והם עדין אוהבים אחד את השני, כמובן שהעובדה שמערכת היחסים בין לפרדי לקלרה נקלעה לשרטון תרמה גם לעינין. מקווה שעזרתי...

למעלה