ערב טוב

flea fly

New member
ערב טוב

טוב אני רואה שאתם משתעממים פה... מה זה צריך להיות?????? אנחנו מדברים פה על רד הוט צ'ילי פפרז!!!! איך אפשר לעשות את זה משעמם?? אה דרך אגב אני חדשה פה שלום לכולם... טוב כדי לעורר פה קצת את העניינים אני אשאל אותכם דבר ראשון- כמה זמן אתם אוהבים את הפפרז?

ברוכה באה../images/Emo24.gif

מה שלומך
הנה.את רואה.. גם אני נסיתי להכניס קצת עיניין לפורום (תבדקי בהודעה המיוחדת למטה...) אני שומעת שירים שלהם מבערך 2001 ככה...- רדיו וכאלה... כשיצא ביי דה וואי אז החלטתי לקנות את הדיסקים שלהם- ועדיין חסרים לי 2 אבל לא נרא.. אני אסתדר, תגידי, את קונה את הידסק של ג'ון

ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

אני אזכיר לך את המשפט "איך אפשר לעשות את זה משעמם??" עם הודעת ה-off הראשונה שתשימי פה.
אני אוהבת את רד בערך 4 שנים. התחלתי לאהוב אותם בזכות השיר Otherside שנטחן באותם ימים ב-MTV.

lollapalooza

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איך משעמם, מה
יש עליות ויש ירידות... תעזרי לנו להפיג את השעמום
זה יהיה נפלא. אולי תספרי לנו על עצמך
אני הדס, ד"א. ולשאלתך- משהו כמו 5 שנים. פחות או יותר מרגע שראיתי את scar tissue.

the papercut

New member
../images/Emo24.gifWeLcOmE

ני שומע אותם מ- 9.2.1901 מחר זה יהיה היוהולדת שלהם(מבחינתי)

ממתי שיצא קליפורניקיישן

ודווקא אני חושב שמהרגע הזה הם נהיו פחות טובים (המתנתי את הביטוי כדי למנוע סקילה )

משהו כמו חודש

לפני שנתיים אהבתי אותם אבל די שחכתי מהם ולפני חודש וחצי ראיתי תוכנית עליהם בvh1 וזה גרם לי לחזור אליהם

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני יודע שלא שירשרתי נכון, אבל תסלחו לי,אני עייף
מקווה שתהני פה בפורום.....אני גם אנסה להחיות אותו
ו...נראה לי שאני שומע את רד הוט מאז שהייתי קטן, אחים שלי הגדולים תמיד הקשיבו להם, אבל התחלתי להקשיב להם רציני כשיצא ביי דה וואיי אני חושב, ואז התחלתי גם להקשיב לקודמים, ועכשיו יש לי את כל האלבומים שלהם (חוץ מ2-RHCP והבא אחריו, שם מסובך לא זוכר אותו כרגע). ואני מוכרח להגיד שהם הלהקה בין הכי טובות ששמעתי

SirPsychoSexy1

New member
ברוכה הבאה!

אני אייל... ואני אוהב אותם גם מהתקופה של קליפורניקיישן השיר שגרם לי לאהוב אותם היה AROUND THE WORLD

למעלה