אנחנו עומדים לקראת שיפוץ רציני בבית. די מתלבטים האם להכנס לזה בכלל. הדבר כרוך בהשקעה כספית גדולה ואנחנו לא בטוחים בצעד הזה. הייתי רוצה להתייעץ בקלפים בנושא. איזה שאלה אני צריכה לשאול? איזה סוג פריסה?? תודה,
לא ממש הבנתי מה בעייתך.... האם אתם צריכים לעשות שיפוצים בכל מקרה או שאין לכם כסף ואתם מתלבטים אם שווה להתחיל בכלל? אם אין כסף, האם כדאי להיכנס לחובות בגין שיפוץ? האם השיפוץ מחייב?
אנחנו צריכים לעשות שיפוצים. התכוונו לעשות שיפוץ גדול, אבל נראה כאילו זה גדול מדי עלינו מבחינת הוצאות, ואני לא יודעת אם זה הימור נכון לעשות את הצעד הזה בכלל. אז כן - האם להכנס לחובות בגין שיפוץ? האם לעשות את הצעד בכלל?
האם - יום הדין כדאי - מרכבה לנו - אס המטבעות לעשות שיפוצים בבית - אוהבים בחודש הקרוב - מלך החרבות סיכום-מלכת המטבעות לדעת הפריסה לא ממליצה כרגע לעשות את השיפוצים. "התקופה הקרובה" היא לא מספיק מדוייקת ולכן שאלתי טווח של חודש. בכל אופן, את רואה את הדברים ביוק כמו שהם (יום הדין) ואת לא משלה את עצמך.. אבל נראה כי חסר לכם את הכסף המדובר (אס המטבעות) ולכן המצב תקוע (מרכבה). החודש הקרוב אינו מתאים כלל לעשות את השיפוצים (מלך החרבות) וכדאי מאוד לחכות לזמן אחר שבו תהיו יותר מבוססים כספית (מלכת המטבעות).