ערב טוב

gita3

New member
ערב טוב

שאלתי היא: האם צפוי לי שינוי משמעותי בחיים המקצועיים בחצי השנה הקרובה? אני בת 57 וברצוני לפרוש. ברצוני לדעת האם אצליח לפרוש השנה, האם יאשרו את בקשתי לפרוש. פרסתי פריסה קלטית כפי שיעצו לי כאן והנה התוצאות: 1. אוהבים 2. שלושה חרבות 3. שישה מטבעות 4. שמונה מטות 5. יום הדין 6. שני מטבעות 7. מלכת המטות 8. מלכת המטבעות 9. שני גביעים 10. ארבעה גביעים מה משמעות הקלפים האלה?

ערב טוב גיטה../images/Emo140.gif

אין ספק שקלף האוהבים מוכיח את ההתלבטות שלך כן לפרוש לא לפרוש,3 חרבות:מעיד על התיסכול בו את נמצאת,ועל הכוח שאת צריכה לאזור.6 מטבעות: אומר שאת צריכה לעמוד מול החלטה שיפוטית בקשר לשינוי מעמד הכלכלי,את מאוד רוצה עזרה נדיבה שתחלץ אותך מהקושי בו את נמצאת.8 מטות:עדיין קשה לך לשלוט בענינים,כעיקרון הקלף מעיד על זרימה,שכן יש סיכוי שדברים יקרו בתקופה הקרובה.יום הדין:שינוי,עד לא מזמן חלה נקודת מפנה אצלך ואז הבנת שעליך לשנות את דרכך ואין לך ממה לחשוש.2 מטבעות:את עצמך מודעת לצורך בהחלטה,אבל מבחינתך אין לך גם בעיה לדחות אותה,בסופו של דבר תצטרכי להחליט בעתיד הקרוב.מלכת המטות:את משוכנעת שדברים יסתדרו לצד הטוב ביותר,ואת יודעת להפעיל את יתרונותייך להשגת המטרה.מלכת המטבעות:עבדת מאד קשה כל השנים ונתת מעצמך וכל זה הניבו פירות והגיע הזמן לעצמך ולמנוחה שלך.2 גביעים:אל תהי מוטרדת ואל תחששי לעשות את הצעד מפני שמחכה לך תקופה יפה של הנאות ונינוחות,עם המשפחה והביחד.סיכום: 4 גביעים:הייתי מציעה לך להמתין קצת,כדי שתהיי שלמה עם עצמך,כי לפרוש אחרי כל כך הרבה שנים זה לא קל,תבדקי את סדר העדיפויות אצלך,ועם הזמן תחליטי.מאחלת לך המון בהצלחה,אשמח לתגובתך

gita3

New member
שלום

מה שאני רוצה בעצם לדעת הוא אם יאשרו את בקשת הפרישה שלי, כלומר, האם יתאפשר בידי לפרוש השנה. זאת מכיוון שאת ההחלטה לפרוש כבר קיבלתי מזמן.

טורנדו1

New member
שלום גיטה../images/Emo140.gif

לפי ניתוח הפריסה והקלף 8 מטות שיצא כן ניראה שעד סוף השנה זה יקרה,שיהיה לך המון בהצלחה

למעלה