ערב טוב!!!!!!

leedush

New member
ערב טוב!!!!!!

מה שלומכם מה קורה מה חדש???????????. אני מה זה משועממת........ החברים הבריזו לי ואני תקועה בבית
סתם סתם לא נוראה. רק רציתי לאחל לכם סוף שבוע נעים הרבה מנוחה מלימודים! חחחחחח מתה עליכםםםםםםםםםםםםםםם

יאללה בואו אחווה

כל מי שנשאר היום בבית למרות שיום שישי ו.... יום שישי את יודעת!! אוווו.... אההה! יש בעיר מסיבה אווו.... אההה נשארים כל הלילה... אווו אההה עד הבוקר הבא........ אז כל אחד שיקום, יציין את שמו ואת הסיבה שהוא נשאר בבית וכולנו ננסה לתמוך כמה שאפשר...

DidjiT

New member
אווקי../images/Emo70.gif

שלום שמי הוא שיר... והסיבה שאני בבית היום למרות שיום שישי ו... " יום שישי את יודעת!! אוווו.... אההה! יש בעיר מסיבה אווו.... אההה נשארים כל הלילה... אווו אההה עד הבוקר הבא........ " היא בגלל שהייתי אמורה לצאת למושבה עם חברים שלי ולהפגיש לידיד שלי מישהי כדי שסוף סוף יקרה משהו בינהם... אבל אז ידיד שלי החליט שהולכים אליו.... ולא כל האנשים שתיכננתי להיפגש איתם היום קשורים לידיד שלי הזה.. אז החלטתי שאין לי כוחות להיות אצלו כל יום והיום אני נשארת בבית להיות עם עצמי... בשקט שלי ובפאנן שלי!

וברצוני להקדיש לך גם את השיר הבא

זוהי סדום/ מילים ולחן:חמי רודנר ביצוע:דניאל
אל תדברי מילים הן מאום, הנצח בשתיקה, שתיקתנו תהיה יפה לבנה, כמו מוות כמו שמלת כלה. תני להם למצוא גיבורים אחרים. שוטים לא חסר אנחנו יודעים, בידור בכל מחיר ינבחו הכלבים, והכסף יצחק אין לו ריח. אל קצה העולם אקח אותך לקוטב הבדידות, זוהי סדום יולדה בואי נברח נברח, לפני שהיה לפני שהיה מאוחר. מי אני שאטיף לכם, שאומר לכם מה לעשות, ליצן עם פה גדול מפחד מאלוהים, לא מעיז לגדול אני לא יכולה. אל קצה העולם אקח אותך לקוטב הבדידות, זוהי סדום יולדה בואי נברח נברח, לפני שהיה לפני שהיה מאוחר. אוי איזה שיר מדהיםםם
ניץ'

אני...

טוב אז שלום לכולם... אני ניצן ו... אני חולה במחלת החובות!
קיצר.... אני חייבת מלא כסף לאמא אז לא התחשק לי לצאת.... זה מין עונש עצמי כזה על זה שאני מבלה כל הזמן ומבזבזת כסף על שטויות...
וזהו
משעמם לי..

DidjiT

New member
../images/Emo7.gif

וואי ראיתי תחתימה שלך ונזכרתי בהופעה בניצנים... והיה כל כך טוווווווווווווב! אוף אני רוצה עוד פעם .

leedush

New member
תורי

הייתי אמורה לצאת עם החברות שלי כי לאחת מהן יש יומ הולדת. הבעיה היא רוצה מחוץ לעיר לתל אביב או משהו. הייתי אמורה להפגש עם ידיד (פוטנציאל לחבר) אבל לא ידעתי שהוא הולך לים. אז נשארתי בבית עם הכלב החמוד השלי עם השוטים ואיתכם!!!! אני לא מתלוננת. כיף לי בטירוף (יותר טוב מלראות את החברה שלי משתכרת כדי לקבל תשומת לב והולכת להתחרמן עם בני 25+) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!! שבת שלום לכולכם

חחחח וגם לך אני רוצה להקדיש

כעת שיר... שהוא כה לא קשור... אבל הוא חמוד
בתוך התחתונים/ איפה הילד
הו אחותי, מה נעשה עכשיו, אני רוצה בך אני מאוהב, וכל תנועה שלך וכל רעידה, רוצה לגעת שלא נדע, אם תעזבי אותי, את תעזבי, אם תבגדי בי, את תבגדי, פשטי בגדייך, אחות אהובה, אני בוער אני אש להבה, אחותי, אוה ריח גופך, מרגש הוא מרגש, רק ממך אני יכול לבקש, תני לישון לך בתוך התחתונים, הכניסיני תחת כנפך הו אחותי מה נעשה עכשיו, אולי נשכב כבדרך אגב, אני מכיר אותך אחות קטנה, מפגש בנינו חתונה לבנה. אחותי, אוה ריח גופך, מרגש הוא מרגש, רק ממך אני יכול לבקש, תני לישון לך בתוך התחתונים, הכניסיני תחת כנפך מתחת לשולחן פתאום נעצר הזמן, מה אנחנו עושים שם, רק ממך אני יכול לבקש, רק ממך אני יכול לבקש, רק ממך אני יכול לבקש, תני לי לישון לך בתוך התחתונים הכניסיני תחת כנפך.
ניצן

למעלה