ערב טוב

TRANSFER

New member
ערב טוב

ושלום לכולם. קודם כל אני רוצה לאחל שוב בהצלחה לכל החיילים הטריים. שירות מהנה ומועיל. דבר שני, יעל קבלי ח"ח, באמת כל הכבוד על הסיכום שעשית. יוזמה ברוכה, ראיתי את זה בכמה פורומים אחרים. דבר שלישי, אתם ממש מגזימים עם כמות ההודעות שלכם, לקחת לי לקרוא יותר משעתיים 4 עמודים חדשים מיום חמישי.
הצעה 1: תשדלו לשרשר. הצעה 2: לאנשים היצרתיים בפורום, תכינו דף מגניב , ברושור או איך שלא יקראו לזה, שיספר על הפורום, וכמובן שיהיה שם את הקישור לפורום כדי שנחלק למתנדבים באירועים בהם יש מספר גדול של מתנדבים למשל: ימי ההשתלמות, טקס ההשבעה. הניסוח שלי לא משהו, מקווה שהבנתם למה התכוונתי. ועוד משהו, מחר יהיה טקס השבעה למחזור 015. אני מאוד רוצה להגיע מחר. מי יהיה שם ?[כמובן שחוץ ממחזור 015].

Dizen

New member
בועז ../images/Emo13.gif

באמת לא היית פה הרבה זמן
טוב, אגיב לפי הסדר- 1.
כן|. ואין לי מה להוסיף יותר. 2. מה הכוונה ב"לספר על הפורום"? אתה מתכוון למשהו כמו כרטיס ביקור? והרעיון הוא שמי שהולך ל"אירוע" שכזה ידפיס את הדף ויחלק אותו? תפרט
3.גם אני חשבתי על לבוא, והגעתי למסקנה שאני פשוט לא יכולה
!
ותודה על הח"ח

TRANSFER

New member
יעל../images/Emo13.gif

2. כן כמו כרטיס ביקור. וכן הרעיון הוא שמי שהולך לאירוע כזה ידפיס את זה ויחלק. אני מוכן לחלק את הדף במחזור מרץ ביום הגיוס בבית החייל בב"ש. אני אדפיס בערך 30 עותקים. בדף הזה תהיה רשומה למשל ברכה, בהצלחה לרגל גיוסך לצה"ל , בלה בלה בלה.. הנכם מוזמנים לבקר בפורום שלנו בתפוז .... בקיצור דבר כזה אבל שיהיה יפה ומושקע. מה את אומרת על הרעיון? 3. חבל... דווקא מחר אני משתחרר מוקדם ואוכל להגיע, ואני מאוד רוצה להגיע. אבל הבעיה שאני קצת ביישן, ובמיוחד עם אנשים שאני פוגש בפעם הראשונה. אם אלך אקח גם מצלמה ואשים את התמונות בפורום[מי שיסכים].

Tomak19

New member
סבבה

צלם אותי ושים בפורום, שאניגמה וניר יידעו על מי מדובר

Dizen

New member
הבנתי...

פשוט כי יש גם כרטיסי ביקור של תפוז... אבל זה לא יעיל כי זה יכול להגיע רק אלי או למעיין
אני אראה מה אני יכולה לארגן. (אל תבהלו, לא אני אעשה את זה
אני פשוט אשאל את שיר, זו שעיצבה את סמל הפורום, אם בא לה). וחוץ מזה...
דיוויד
מתי ההשבעה? ואיפה?
תמונות זה טוב!

סיונתו

New member
כן../images/Emo70.gif

מתי ואיפה
יש לי מחר יום קצר ודי מגעיל (שעתיים ביולוגיה וזהו) אני רוצה לבוא.... יעל תגידי לי איך את הולכת
את הכי קרובה אלי
(אם את הולכת)

TRANSFER

New member
דורוןןןןןןן??? אתה פה??

מה איתך? יש סיכוי שתגיע מחר? תחליטו מי מגיע מחר ?

Dizen

New member
דורון בקורס.

אני בספק רב מאד שהוא יוכל לצאת משם בשביל זה....
אני לא מצליחה לראות את האתר כו שצריך

TRANSFER

New member
חבל../images/Emo10.gif

לא נורא, תמיד יש את המחזור הבא
איזה דפדפן יש לך? אולי תורידי דפדפן אחר ותנסי שוב?

למעלה