ערב טוב...

מאקי

New member
ערב טוב...

תוכי שיהיה זה בקרוב מחר יש למישהי כאן יומולדת.. יש יום נישואים ו..... תגידי לו שיצא כבר.. אני אמרתי שבת את אמא.. וחוץ מזה שמתחיל החופש הגדול......... ברוכה הבאה גלי... עוגות נכון??? נירוש אני רעבה לריבה ואיפה רינה נעלמה? רבקה.. הכלו המים??????????

נירהמ1

New member
חחח - מאקי'לה - ריבה רק מהמחשב

בבית. רוצה "משלוחה"? רק תגידי - עד חצי המלכות.
הרבה אנשים נעלמו מכאן: איפה רנה; איפה wan, ואיפה עוד רבים-רבים אחרים.
איך אומרים המרוקאים: "סְמָמָה וְסִימָמוֹן".
אבל בכל זאת, מאקי מאיפה שאת מסתכלת עליהם החיים יפים.

Rebeccan

New member
../images/Emo24.gif

אני לא הייתי ליד מחשב כל היום - בבוקר אצל רואה החשבון (אוף, כמה דברים אני צריכה עוד להכין להצהרת הון) חזרתי הביתה לחצי שעה - הלכתי להדריך גימלאים - חמודים חמודים (אז מה אם המתנתי להם כמעט שעה עד שהגיעו) החמיאו לי המון על "ההרצאה": סטף - שמורת נוף בהרי יהודה, שחזור חקלאות עתיקה, הסכנה של תכנית ספדי (לפיתוח מערב ירושלים) אה, את רוצה ריבה
למה לא אומרת - עוד הספקתי להגיע לשוק - לקנות המון אפרסקים וצנצנות וכרגע על הכיריים ריבת אפרסקים עם מעט ענבים, כמובן פרוסות לימון וגם מקלות קנמון לטעם. אני לא מכינה עם הרבה סוכר - אוהבת את הטעם לא נורא מתוק, על חשבון זמן חיים קצר יותר. אבל זה הכייף - לבשל הרבה התכנית היא לקחת צנצנות קטנות מחר לחברים טובים בעבודה שאני עוזבת - בבחינת להשאיר להם טעם מתוק ממני
מה דעתך
משלוחה בדרך (מזל שפנינה לא פה
היתה מבקשת גם
) פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
../images/Emo25.gif תוכי תגידי ...

יעזור לך לאכול ריבה עכשיו - לצורך זירוז זאת אומרת
כי ישר אני עושה לך משלוחה
פרינצסה
בגן הפרחים

תוכי

New member
../images/Emo6.gif הנה הודעה שכתבתי היום

בהריון ולידה וזה לא עזר אז אין לי מושג מה יעזור אז היום כבר 40+5 וכלום לא זז לפי הרופא אתמול אין לי כוח לסחוב אבל, העצבים שלי עובדים שעות נוספות אז לקחתי את עצמי לשיחת מוטיבציה ותראו מה עבר עליי היום: התחלתי את הבוקר עם הר הכלים שלא התייחסתי עליו אתמול, משם עברתי לקפל כביסה, ניקיתי אבק, ולא להאמין עשיתי........ ספונג'ה אומנם בחלקים ועם המון מנוחה ושיניתי מיקום של רהיטים(נראה מה הבעלול יגיד שיחזור). כמובן שבין לבין שתיתי ואכלתי אבל אני מרוצה מהתוצאות ומקווה שמשהו יזוז פה היום............
עכשיו כל שנותר לי לעשות מקלחת וללכת לנוח אז מה אתן אומרות מטורפת או לא

Rebeccan

New member
צ'מעי סיפור

גיסתי - בהריון הראשון - כולם החליטו לפי הבטן ולפי זה ולפי זה שיש לה בת. רק אני הייתי בעדה - אמרתי "בן". יום לפני הלידה - החליטה להכין לחמניות - יצאו לה בדיוק 52
גימטריה 52 - בן
היתה ברית אחרי שבוע ... טוף, לא צריך ללכת ולהכין 402 לחמניות .. או עוגיות .. אבל אולי תלכי לספור כמה סוכריות או ... לוידעת מה
שרק יעבור בשלום ותצאי עם תוצרת ביד
פרינצסה
בגן הפרחים

מאקי

New member
תוכי.... וילונות כבר עשית?

כי אצלנו במצבך וילונות הי הפתרון.. והליכה על ארבע.. ובסוף הוא יצא על מגש.... ואני ישנתי.

מאקי

New member
רוצה רוצה. רוצה

רוצה ריבה שמעתי שיצאה משהו... WAN בדרך חזרה.. משם לכאן... תוכי דיר בלקום רינה בחופשת מולדת בבית... אני משערת שנשמע על עוד הצגה.. רבקה גימלאים זה תיכף אנחנו... דיר בלקום... ושלוש ארבע.. מחר יום חדש.. למי יש יומולדת? אני לא זוכרת רק שהיא כתבה לתוכי שתחכה ליום רביעי... אז תמצאו מי זאת.. ותשימו אותה בהולד לעוף?.

Rebeccan

New member
../images/Emo2.gif איך כבר שמעת ../images/Emo35.gif

זה ריבה חדשה ... רק עכשיו הכנסתי לצנצנת אה, הריבה של פנינה - זה היה בחורף, ריבת תפוזונים אז לשמור לך מהריבת אפרסקים וטיפה ענבים (וכמובן פרוסות לימון)
פרינצסה
בגן הפרחים

מאקי

New member
לא לייחס לי כשפים... המטאטא בחופש

ואני רוצה קפה.. בלי טלפונים ובלי לשפוך אותו.. קצת אנושיות ותוכי יהי בסדר..

Rebeccan

New member
../images/Emo96.gif זה רעיון טוב

בבוקר .. טוסט טרי עם מעט חמאה והריבה שהכנתי עכשיו
בלי טלפונים .. לא מתקשרת אלייך
פרינצסה
בגן הפרחים

r66

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo65.gif |../images/Emo77.gif גמני ת'חתנתי ביוני

למעלה