ערב טוב

Kiss of VENOM

New member
ערב טוב

קראתי ספר, ואולי מישהו מכם יודע על מה אני מדברת (ברח לי השם), של סופר ישראלי. בספר מתוארת חללית בגודל עיר קטנה, המונה 30,000 אנשי צוות, שנוסעת לחפש חיים על כוכב אחר. כשמצאו כוכב ובו הרבה צורות חיים שונות ומשונות, המדענים בקבוצה החלו לערוך על צורות החיים הללו ניסויים, למרות איסור חמור על כך. במהלך הניסויים, "חיברו" המדענים בין יצורים מהכדור החדש, לבין זרע שלהם, האורחים על הכדור. לאחר כמה שנים התגלו הניסויים ומכיוון שהיו כבר כל כך הרבה צאצאים חדשים, היה בלתי אפשרי להשמיד את הזן החדש, לכן מפקד החללית קרא למדענים לברר ולבדוק מי מהצאצאים אשר נולדו בשנה האחרונה (או פרק זמן מסויים) הוא האינטיליגנטי ביותר, וגידלו אותו בחללית, הרחק מבני מינו, עד אשר הגיע לגיל 18. בינתיים שררה מלחמת אחים קשה בתוך הזן החדש, כיוון שאף אחד לא הסכים לוותר על זכותו להנהיג. לנבחר קראו "מוזס" ולימדו וחינכו אותו המון, וכשהגיע לגיל 18 הסבירו לו מדוע הוא שונה במראו מצוות החללית, ואת כל הסטוריית המין שלו, ושלחו אותו בתוספת סיפור ועזרים, להציל את בני מינו. הם ביקשו ממנו להציל את בני מינו, ע"י כך שיספר להם שיש אלוהים שהוא כל יכול ושומר עליהם (צוות החללית וכל הכדור שלהם, כבר מזמן גילו כי אין אלוהים או כל כוח עליון כל-יכול). צוות החללית שתל בדרך קבועה מראש ע"י הצוות ומוזס כל מיני כפתורים וחוטים שכאשר הוא מושך בהם, צץ "נס", וכך במשך הזמן למדו עמו של מוזס לסמוך עליו ולתת לו להובילם. כמובן שמדי זמן מסויים, היה "נס" על מנת שלא בטעות ישכחו את שקרה ויפסיקו לסמוך עליו. כך משה הוביל את בני ישראל במדבר במשך 40 שנה, כשהחללית כבר מזמן חזרה ביחד עם כל צוותה, בחזרה לכדור שלהם. הייתכן כי הם מגיעים מדי פעם "לבדוק" או "לשמור" עלינו? גם הספקן ביותר שנתתי לו לקרוא את הספר המדובר, אמר שבהחלט קיימת נקודה למחשבה, וכי אי אפשר לשלול זאת על הסף. בכל מקרה, מי שמכיר ויודע על איזה ספר אני מדברת, אשמח לקבל את שמו על מנת לקרוא אותו שוב (ושוב ושוב ושוב) ומי שלא מכיר, מכיר עכשיו :)

ערב טווב גם לך ../images/Emo153.gif

את התאוריה הזאת ראיתי כבר במספר וריאציות שונות, גם ע"י ישראלים וגם ע"י לא-ישראלים. יש כאלו שמדברים על כך שהאנושות כולה נוצרה ע"י גזע חוצני ויש כאלו שמדברים כך רק על העם היהודי, שהיה לו "מגע" עם חוצנים. אני חושב שיש לפחות כמה עשרות אנשים שכתבו ספרים בנושא הזה...

Kiss of VENOM

New member
אווה, אם כך אז יש לי 2 בעיות

1. לא חידשתי לפורום כלום 2. יקח לי אפילו יותר זמן למצוא את הספר

אין שום בעיה...

1. אני בטוח שיש אנשים שכן חידשת להם. 2. להפך, מכיוון שיש יותר מספר אחד יהיה לך יותר קל למצוא אותו... תחשבי על זה ככה

Kiss of VENOM

New member
איימן&איימן

נזכרתי ממי שאלתי את הספר, שלחתי אותו לחפש במקום ספציפי מאוד בבית שלו (בדיוק מאיפה שלקחתי אותו ולאן שהחזרתי), והוא לא מצא. כנראה שהוא לא חיפש, כי הרגע חיפשתי, והוא היה בדיוק שם, מול העיניים שלי, נוצץ כיהלום וברור כשמש. "2014 - האמת" של קרלוס בן נון. תהנו :)

FRAIFY

New member
אם הנושא מעניין אותך:

תקראי את הספר :"האמת על אלוהים" של ראל... הוא בין הספרים המקיפים ביותר שקיימים בתחום התערבות החייזרים בתנ"ך,למעשה כל הספר מתבסס על דו שיח בין עיתונאי צרפתי{שלאחר מכן הפך ל"ראל"}לבין חייזר דמוי אנוש,כאשר אותו חייזר מקריא לראל את אותם פסוקים מן התנ"ך ומפרש לו אותם... ספר מדהים,ממליץ לכולם לקרוא. {הספר ניתן להורדה בחינם}

FRAIFY

New member
לא צריך לקפוץ לספריה ../images/Emo13.gif

צריך רק ללחוץ פה ולהוריד את הספר ולהנות ממנו אזהרה אבל: הספר ממכר בטירוף,כשאני התחלתי לקרוא אותו לא יכולתי להפסיק וגמרתי אותו לאחר 6שעות...

FRAIFY

New member
100% חוקי-לא פיראטי...

שייך לאגודה הראלית הבין לאומית.. ספר פרי יצירתו של ראל...

sivi22662

New member
../images/Emo2.gif היי!!! אני הבת של קרלוס בן נון!

חיפשתי על אבא שלי קצת פרטים באיטרנט וגיליתי את הפורום הזה... לא הספקתי לקרוא את כל הכתבה מרוב ההתלהבות אז אני יישר מגיבה

למעלה