ערב טוב.

roike2

New member
ערב טוב.

אני ארצה לספר על חלום שבתוכו תופעה שקוראת לי באופן דיי שכיח. אני אתחיל עם התופעה- אני שוכב במיטה, אני ער, אני יודע שאני ער, אני מרגיש שאני ער, אבל הגוף שלי משותק, העיניים פקוחות, אני רואה את החדר, בעודי שוכב על המיטה, יש מין עיקצוצים כואבים בגוף, קשה לי לזוז, אני לא יכול לדבר, מין תחושה של חוסר אונים, ותחושה מטרידה שיש איתך עוד מישהו בחדר. החלום היה כך- חלמתי חלום רגיל, הכל היה טוב, לפתע הייתה לי את המודעות העצמית שאני חולם, ידעתי בזמן החלום שאני חולם- תופעה שמרחשת אצלי הרבה פעמים- אבל הפעם הרקע של החלום נהיה שחור, וראיתי דלת פתוחה מולי- אמרתי לעצמי- "אחרי שאני עובר את הדלת אני מגיע לאין סוף", עברתי את הדלת ומצאתי את עצמי בתחושה של השיתוק (התופעה) על המיטה, אבל הפעם זה היה מטריד מתמיד והרגשתי שזו הפעם העוצמתית ביותר שחוויתי, הייתי במצב הזה דיי הרבה זמן, ואמרתי לעצמי- "תזוז כבר נו" (בדרך כלל אני יוצא מהמצב הזה על ידי שאני מכריח את עצמי לזוז חזק, ואז אני מצליח ומתעורר) הפעם זה היה חזק מתמיד, הרגשתי שיש לי יד מתחת לבטן, ופשוט, התחלתי לרחף באויר כלפיי מעלה, הגוף כל כך כאב, אבל הפעם לא הייתה יותר תחושה, הבטתי למטה וראיתי את הגוף שלי על המיטה, לא האמנתי למראית איניי, הייתי בטוח שחוטפים אותי חייזרים או משהו כזה, ואמרתי לעצמי- טוב נו, עוד מעט תחזור. קיבלתי דקירה חזקה בגוף והתעוררתי... עזרו לי בבקשה ואמרו לי מה זה. תודה מקרב לב. רועי.

undersun

New member
טנ טנאן

קראו לי ? על פי דעתי המלומדת,זה נשמע כמו תחליתו של חלום צלול, אל חשש.. זה דבר די נפוץ, יש כל מני שיטות להתקדם בחלימה, ולהפוך את החלום ליותר צלול, אני לא מודע לגמרי לכל הנושא אז אני יוותר על עצות, יש פורום חלומות צלולים שאולי שם תמצא כמה תשובות, יש שם גם מאמרים בנושא. יום טוב.

undersun

New member
טנ טנאן ../images/Emo122.gif

התחפשתי לחכם

RainBird

New member
ערפד אנרגטי. ניזון מאנרגיה של אנשים רוחניים יחסית בזמן שהתת-מודע פגיע והם ישנים. שכיח יחסית. אני משתמש במאגיה לסלק את אלו כל הזמן. (תוקפים בתדירות מקסימלית של פעם בשבועיים אבל לפעמים פעם בשנה אפילו) ארדן.

אני לא יודעת ../images/Emo13.gif

אבל יש לי שאלה. התיאור הזה: "אני שוכב במיטה, אני ער, אני יודע שאני ער, אני מרגיש שאני ער, אבל הגוף שלי משותק, העיניים פקוחות, אני רואה את החדר, בעודי שוכב על המיטה, יש מין עיקצוצים כואבים בגוף, קשה לי לזוז, אני לא יכול לדבר, מין תחושה של חוסר אונים, ותחושה מטרידה שיש איתך עוד מישהו בחדר" זה כחלק מחלום יעני, חולם שאתה ער ומשותק בגוף... או שאתה יודע שאתה חולם, ואתה ער ומתבונן?

נ ו ל י ה

New member
כל הכבוד לך, אתה מצליח בדבר.......

שהרבה נכשלים בו, 'חלימה'. קרא את הספר אומנות החלימה של הסופר 'קרלוס קסטנדה', אני בטוח ששם תקבל הסברים פי אלף יותר מדויקים מההסברים שתקבל מאיתנו. בהצלחה. נוליה.

נ ו ל י ה

New member
כל התחושות שלך הם נכונות, מה שאתה

מספר, זה בדיוק מה שקורא בחלימה לפי התאורים של קרלוס קסטנדה. גם אני עברתי את מה שאתה עובר, רק הספר אומנות החלימה יוכל להסביר לך נכון את מה שמתרחש ואת השלבים שאתה צריך לעבור בדרך לחלימה נכונה. מה שקורא לך זה שאתה מרגיש שאתה הולך ונרדם, והגוף שלך הוא כמו עשוי מאבן, אתה לא יכול להזיז אצבע, ואתה נשאר עדיין ער. אל תלחם בזה, זרום עם זה, כנס למצב של שלווה, ונסה למשוך את התחושה שאתה צף באויר כמה שיותר זמן.. כמה שתבצע יותר בחלימה את הריחוף באויר, ככה תוכל גם יום אחד לסגל את התחושה גם במצב של עירות. המצב הזה של חוסר יכולת להזיז איבר בגוף, מלחיץ לפעמים, והנטיה הכללית של הגוף להילחם בזה, תשתדל לא להילחם בתופעה. עוד הסבר אחד אחרון: שאדם הולך לישון, מה שקורה הוא, שעם תהליך השינה, הגוף ניכנס למצב של חוסר תזוזה, וכל זאת למה? על מנת שלא יקרה מצב שבו אדם ישן, כשהוא חולם שהוא מזיק לעצמו באופן כלשהו, שלא יבצע זאת תוך כדי שינה.. בגלל זה גוף האדם נכנס למצב של חוסר יכולת תזוזה בזמן השינה. התרגיל אתה עשית, הוא, להישאר ער תוך כדי שהגוף נכנס למצב שינה..דבר גדול

white crane

New member
לרועי

לצערי אין לי הסבר לתת לך או תשובה שיכולה להכניס סדר או הגיון בחוויה שלך אבל אני יודע בדיוק מה עבר עליך . אצלי זה היה בדיוק אותו דבר. אבל הפוך חלמתי חלום מוזר התוכן לא רלוונטי, במהלכו הרגשתי מעין גלי הדף בתוך הראש. כשהתעוררתי היה לי ברור שאני ער לחלוטין שכבתי במיטה ער לגמרי ליד בת זוגי היתי מודע אליה היא היתה ערה לידי היתי עם עניים פקוחות שמעתי הכל וראיתי הכל אבל הגוף היה משותק לחלוטין. לא יכולתי להזיז אותו ולא יכולתי לדבר . לקח לי המון זמן והמון כוח רצון להזיז את היד עד שהצלחתי לגעת בבת זוגי. וברגע שנוצר המגע לאט לאט חזרה אלי התחושה בגוף. לצערי אין לי תשובה מומדת לתת לך למעט להגיד לך שאני יודע בדיוק מה עבר עליך.

למעלה