ערב טוב

ערב טוב

חוזר שוב על השאלה (כיוון שתקופה ארוכה ובמס' מסגרות אתם נמנעים משום מה להשיב עליה). כפי שציינתי, אני מבין את חוסר בקיאותכם בפרטי המודלים שנשאלו עד כה ולכן מעביר את המקל אליכם. האם אתה/ם מכיר/ים לפרטיו, עניין ספציפי בו חל קונפליקט ש"ט-איכ"ס. כיצד פתרתם/תפתרו אותו? תודה וערב טוב

miyawoo

New member
אחלה שאלה

אבל אני לא מאמין בכנות שתקבל תשובה משום מפלגה בנושא זה. וביננו גם אם אין להם אג'נדה או ידע בנושא זה לא מה שצריך למנוע ממך להצביע להם. כבר ענו לך פה ורמזו לך שאתה מתפלצן קצת. (רק להדגיש אינני קשור או תומך של המפלגה אז אל תראה בתגובה הזו כאילו תומכי התנועה רואים בך את מה שראיתי באשלתך) להסביר לך יותר שאלה שתופנה לראשי החאמס: האם אחרי שניזרוק את כל היהודים לים את הטוסטר של שושנה כץ תירש פאטמה הנייה או אום רשרש. או לחברים של מרזל: האוטובוסים שנעשה איתם את הטרנספר יסעו על דיזל או על שמן נענע. אם היית מקבל תשובה חד משמעית זה היתה הזייה דמגוגית שגובלת באסקיפיזם. ואם אתה ממש מתעקש לשמוע לדעתי אז תפדל גם אני חושב שיש מקרים כאלה ומקרים כאלה במידה אך לדוגמתך במידה והיה מקום שמוכח כי כלכלי מעשי וביצועי משמע גם יספק את כמות אנרגיה למעלה ממשביעה רצון אני עם האיכ"ס נשמע מגעיל ככה החיים.

תודה

ומישהו שמכיר/עוסק/בעל דעה בנושא? אף מפלגה כיום אינה מתיימרת להיקרא "הירוקים", כך שהפניית השאלה למפלגה אחרת לא יהיה רלוונטי. כפי שציינתי כבר בעבר, הציפייה לקבל תשובה ממישהו אחר נמוכה מאוד. הציפייה לקבל ממישהו "כאן" גבוהה! כיוון שאני מריח שוב זליגה מלעסוק בכך, אנא- תשובה? לגבי מניעה מלהצביע: הסיבה לכך, אינה מכיוון שלא תספק את הסחורה, אלא (שוב, כפי שכבר ציינתי וציינו נוספים)- החשש מכך שמפלגה חובבנית תגרום נזק לנושא! איך קשור החמאס לתחום? צריך לגרד חזק בסנטר כדי לענות

למעלה