ערב טוב

ערב טוב

ערב טוב לכולם ! אני רואה שהעניינים מתגלגלים יפה כאן. ערן אייל כל הכבוד על ההשקעה, בעניין פרסום בבטאון אני אבדוק אם עדיין לא סגרו את הגליון האחרון שהיה כבר צריך לצאת לפני חודש, במידה והוא נסגר אז נחכה לגליון הבא. אבי קורדובה התותח מחולון, זה נכס וירטואלי לראות אותך כאן, מצטער שלא יכולתי לבקר בתחנה היום. ומקווה שנמצא עוד זמן ליצירות משותפות בתחום המקצועי. בועז רקיע היה כאן ראיתי את שמו ואני רוצה לספר לכם כי מדובר בתותח מפציץ אמיתי מלא באנרגיית יצירה וניתן ללמוד ממנו המון. בכל אופן על מנת להעלות את המורל אני מצרף איזה תמונה נחמדה.

firefighter

New member
ליאור ../images/Emo124.gif

שלום ליאור תגיד לי כמה אני צריך לשלם בשביל לקבל ממך שלום ? שמור על קשר גיא מנשרוב איילון נ.ב בדוק אתהמסרים שלך יש לך הודעה ממני

ידידי הותיק

או שלום לך ידידי הותיק. אני שמח לשמוע ממך, מצטער על אי שמירת הקשר, מה שלומך??? אני אפגוש אותך בקרוב אני מאמין בבית הספר לכבאות . אני חייב לישון עכשיו-- יש לי משמרת בבוקר. תהיה בקשר 052578518 ביי

TAFD

New member
לך לישון ליאור

מה אתה ער בשעה כזאת. אנחנו עובדים מחר...

Amitg

New member
חחח "אנחנו"....

וליאור עצה.... אל תתן את הטלפון שלך ככה שוב בפורום.. אתה לא יודע לאיזה ידים זה יכול להגיע... גם עוד שנה יוכלו להגיע לטלפון הזה זה לא מומלץ... אני מציע לך לבקש מערן למחוק את הטלפון שלך

למעלה