ערב טוב

ערב טוב

היני שליח ובמסגרת עובדתי היום נסעתי בכביש והחלקתי בשל קטע שמן שהיה על הכביש התקשרתי למשטרה שיכסו זאת בחול ןהלכתי לבית חולים כתוצאה מהתאונה נחבלתי בידי וברגלי ביד נשברה לי האגדול וחבלות קלות ברגל ובשורש כף היד ווהאופנע שלי גם נחבל בשריטות מה עליי לעשות מבחינת עבודה? והן מבחינת תביעת העירייה ומה בכלל צריך לעשות

תאונת דרכים ועבודה

שלום רב, בהתייחס לנזקי הגוף, לא שווה לתבוע את העירייה, ומומלץ לתבוע את ביטוח החובה. לעניין נזקי הרכוש, יתכן שיהיה כדאי להתלונן בעירייה על השמן, אבל לא תמיד זה באשמתם. עליך לפנות למשטרה, על מנת לקבל אישור משטרה. לגבי תאונת העבודה תלוי כמה ימים תעדר, אני מציעה להמתין להתבהרות התמונה בטרם תפנה לביטוח לאומי. כמו כן, עשה שימוש באופציות החיפוש- כאן בפורום, ותמצא מספיק תשובות בסגנון של מה לעשות לאחר תאונה. בברכה,

hadass80

New member
גם מל"ל וגם ביטוח חובה

אתה צריך ללכת למלא טפסי תביעה במוסד לביטוח לאומי, ללכת לאגף התנועה של המשטרה - הקרוב למקום מגוריך למלא טפסים ולתת עדות כדי שיהיה לך אישור משטרה ולשלוח את כל הטפסים הללו בנוסף לכל האישורים הרפואיים למחלקת תביעות גוף בחברת הביטוח שלך. אם אתה צריך עזרה נוספת, אשמח לעזור כולל המלצה על עו"ד טוב בתחום. כרגע הכי חשוב שתהיה בריא אז החלמה מהירה ובהצלחה

למעלה