ערב טוב! זה התרפיה שלי חולה על הסדרה שנים. אז אפשר להצטרף אלכם לבית?
ע עליזה 63 New member 24/1/07 #1 ערב טוב! זה התרפיה שלי חולה על הסדרה שנים. אז אפשר להצטרף אלכם לבית?
J junny New member 24/1/07 #2 ברוכה הבאה! קחי ספל . תתרווחי לך בכייף פעם היה פה סוער היום קצת פחות.. אבל בטוח שעכשיו ישתפר
P python 4 New member 24/1/07 #3 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif|4u| ובהחלט אפשר להצטרף - כמו גם למפגש הפורום שיערך בקרוב בביתה של.. הממ.. רונית?
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif|4u| ובהחלט אפשר להצטרף - כמו גם למפגש הפורום שיערך בקרוב בביתה של.. הממ.. רונית?
ע עליזה 63 New member 24/1/07 #4 נו ראיתם היום בריטני הזאת כמה רגשי יש עליה נכון?היא לא יודעת איך להתמודד עם אחד כמו ראול. ופיליס שיחקה אותה היום האאאאאאאאאאאאאא. וואלה היה קצת משעמם וקצת נחמד. אגב איפה המפגש יהיה ?
נו ראיתם היום בריטני הזאת כמה רגשי יש עליה נכון?היא לא יודעת איך להתמודד עם אחד כמו ראול. ופיליס שיחקה אותה היום האאאאאאאאאאאאאא. וואלה היה קצת משעמם וקצת נחמד. אגב איפה המפגש יהיה ?
N nimix New member 24/1/07 #5 ../images/Emo58.gif מעליי טוב נו .. התכוונתי למפגש (באמת יש מצב?..) וברוכה הבאה ! אני חושב שיהיה נחמד אם תגידי מה הזיכרון הכי רחוק שלך מצעירים (בטח זה מזכיר משהו אחר...)
../images/Emo58.gif מעליי טוב נו .. התכוונתי למפגש (באמת יש מצב?..) וברוכה הבאה ! אני חושב שיהיה נחמד אם תגידי מה הזיכרון הכי רחוק שלך מצעירים (בטח זה מזכיר משהו אחר...)
ע עליזה 63 New member 24/1/07 #6 וואלה לא זוכרת אולי בהמשך אני זוכרת שאשלי עוד היתה נשואה לצלם ואז מלקולם קיבל את הסטודיו שלו.
י ים כחול New member 25/1/07 #8 אין כמו הרצף בשישי ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif כבר יומיים לא בבית וגם מחר אז שישי אראה ובטח יהיה לי על מי לרדת
אין כמו הרצף בשישי ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif כבר יומיים לא בבית וגם מחר אז שישי אראה ובטח יהיה לי על מי לרדת
י ים כחול New member 25/1/07 #9 ברוכה הבאה עליזה../images/Emo140.gif ולאחרונה אני זקוקה לתראפייה דווקא אחרי כל פרק ....