ערב טוב

ערב טוב

שלום לכם... זאת היתה נסיעה מדהימה!! חוץ מזה שיש לי פחד גבהים אז הטיסה עברה לא משו..טורקיה היא מדהימה!!! והאנשים עוד יותר... היה חשוב לי לכתוב את זה שישראלים צר לי לומר רוב רובם הם אנשים נוראיים ועצבנים,חרא של אנשים. הייתי בטורקיה והצלחתי להבין כמה שאופיני לישראלים לגנוב מהמלון דברים,לזלזל בשירות המדהים שנותנים לך,וחוסר ההמתנה בסבלנות... בטורקיה המלון היה כל כך מדהים ושירות כל כך טוב שבישראל אין דבר כזה בכלל.. הישראלים במלון כמובן שלא ידעו להעריך את מה שנתנו להם..אם זה כשהדיילת מחלקת אוכל ושתיה במטוס אז זה הולך כבר ככה מרוב יאוש.. דיילת:and you? הנוסע הישראלי:קולה! אני אמרתי לדיילת אותו דבר באנגלית רק עם הוספת המילה בבקשה ואחרי שהיא נתנה לי אמרתי תודה(באנגלית כמובן).. חיוך כזה לא ראית אצל הדיילת כל הנסיעה.. צוות המלון הם אנשים מדהימים...פשוט ככה.. יצא לי להכיר אותם..הוצאתי גם כמה תמונות איתם חח.. הנה שמתי אחת פה..חתכתי אותי מהתמונה פשוט לא בראש שלי לשים תתמונה.. אבל תראו איזה חיוך..כזה חיוך היה להם כל החמישה ימים שהיתי במלון.. אפילו שהם היו גמורים וישנו 6 שעות כל לילה..וביטלו להם את 2 ימי החופש שהיו להם כי המלון היה מפוצץ!! פשוט אין הרבה מה להגיד... טורקיה יפה אבל עדיין...אין כמו בישראל..שמחה לחזור הביתה..

amir haddad

New member
אני בהחלט יודעת מה זה ישראלים במלון

אני עובדת במלון כבר כל החופש באילת אתם לא מבינים כמה אנשים קרציות יששששש,פשוט סיוט לשרת אותם כל דבר הכי קטן בעולם מחפשים לתלונן לתבוע ..על כלום עוד לא נכנסו לחדר כבר מתלוננים חחחחח אני במקרה חדרנית ועל יום בערך אני מספיקה לשמוע מיליון ואחת תלונות ועל מה ? על שטיותתתתת אתם לא מבינים איזה קטע מצחיק היה לי השבוע אחת זקנה כזאת יוצאת עם פיג'מה מהחדר שלה מתחילה לצעוקקקקקקקק בכל המזדורון שם שגנבו לה ת'מצות מהחדר חחחחח עכשיו אני וכל מי שעבר איתי באותה קומה נקרעים מצחוק חשבנו היא כבר תבוא תגיד נעלם לה משהו יקר וזה אבל לא היא מששיכה לצעוק וכולה נכנסת לזה תחזירווווווווו לי ת'מצות מי גנב לי אותם אז אנחנו אומרים לה שכיאלו לנו בתור חדרניות אנחנו לא זורקים אוכל שלא שייך למלון והיא ממשיכה להתווכח ולהתלונן אז אמרנו לה טוב על מה הוויכוח נילך להביא לך בחדר אוכל יש קופסאות שלמות של מצות ..... אבל לא היא לא הייתה מוכנה להקשיב היא פשוט התחילה לצעוק את זה שאנחנו גנבים חחח ואני מתה לצחוקקקק הייתי בשוק עד כמה הזקנה הזאת יכלה לרדת נמוך.. ולא תגידו זה היה מצות מיוחדות ,כולה מצות כמו כל מצה רגילה וסתם הם פשוט מחפשיםםםםםםם חחחחחחח הסתומה הזאת הלכה עם זה לביטחון בטח צחקו עלייה שם ושחררררר טוב שחזרתתתתתתתת ומה את מצטלמת עם אנשי המלון חחחחחחח קרועה אם כבר היית תופסת ת'מציל ,ת'שומר או תצוות בידור משום מה הם הכי חתיכים

שחררררררררררר

איזה כייףף שחזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שמחה שנהנתתתתתתתתתתת

בננונת

New member
אותי לא זכרו אפילו...

לא שמו לב שאמרתי שאני נוסעת ושאני לא הייתי פה... ידעתי שזה מה שיקרה

גם אותי לא זכרו..אני רק אמרתי ש..

אני רק כתבתי תהודעה.. לא כתבו לי הודעה שאני חוזרת .. אני לא שכחתי תהי בטוחה...
עזבנו ביחד לאיזה כמה זמן חח.. ואני יכולה להתערב איתך שלא שמו לב שאני לא בפורום חחח...זה פסדר אני לא כזאת בולטת פה

למעלה