ערב טוב,

מיאפו

New member
ערב טוב,

כבר שנתיים שאני נמצאת בדילמה עצומה האם כדאי ללכת לניתוח קיצור קיבה. אין לי מושג בנוגע לתהליך, מה עושים ואיך ומהם אחוזי ההצלחה. אני רק יודעת שאני כמהה להיות אחרי זה, להרגיש טוב יותר עם עצמי, לעשות שינוי בחיי, להוריד את הקילוגמים העודפים (וישנם כל כך הרבה כאלה) ולחיות. להפסיק להסתגר, לפחד, להסתתר.. עברתי על דפי הפורום הרבים, ובין כל כך הרבה הודעות תמיכה נהדרות, לא הצלחתי למצוא הודעה שמסבירה מה ואיך, מה השלב הראשון, איפה הכי טוב לבצע את הניתוח ומהם הסיכונים הכרוכים בכך. אודה לכם באם תתנו לי הכוונה ראשונית.

lir42

New member
שלום לך

באתר יש מאמרים שרויקו כתב אותם על הניתוחים על התהליכים וכדומה. אם תירצי לשתף מה מסת משקלך וגובהך זה יכול להיות נחמד. אני אחרי 8 חודשים של ניתוח מעקף + טבעת מתכוננת וירדתי 40 קילו ונותחתי אצל פרופסור חרוזי. שיהיה לך בהצלחה. לירי

מיאפו

New member
תודה,

קראתי את כל המאמרים, לא פסחתי על אף אחד מהם. בקישור למספרי הטלפונים של הרופאים, ישנה תמונה שלא עלתה לי, אשמח אם תוכלו לכתוב כאן מספרי טלפון לייעוץ ופניה בנושא. ועוד כמה שאלות: כמה זמן נמשך התהליך מרגע הפניה לבקשת הניתוח ועד הניתוח עצמו? ומה בעצם כולל התהליך הזה? מידע שקיבלתי מאחות בקופת החולים אמר כי יש לעבור את רופא המשפחה, פסיכולוג ועוד בדיקות רבות לפני האישור לנתח, האם זה נכון? לפני המחשבון המצורף, אני עומדת על 47.6, האם קופת חולים מממנת ניתוח קיצור קיבה במצב זה? סליחה ותודה על הכל. באמת.

שרה16

New member
שלום לך מיאפו../images/Emo54.gif

תלוי בכיס! אם רוצים את סובחי (המועדף עלי!)צריך לחכות דרך הקופה בין חצי שנה לשנה ודרך המושלם במימון המנתח בבי"ח פרטי-כשבועיים.(זה הזמן שלקח לי...) זאת לאחר שיש את כל הבדיקות הרפואיות כולל פסיכיאטר צילומים וכו...... ההפניה למרפאה להשמנת יתר באיכילוב דרך רופא המשפחה ושם כבר ינחו אותך לגבי המשף הפרוצדורה. בהצלחה!!!!!! שרה

lir42

New member
מיאפו

המנתחים היום מנתחים כאשר יש 40 ומעלה כך שאת עומדת בקריטריון. לגבי הינתוח אני נותחתי כו שאמרתי אצל חרוזי ותוך חודש אולי חודש וחצי נותחתי. צריך אישור פסיכאטרי שיחה עם מנתח וכדומה אשמח לענות על שאלות נוספות בהצלחה לירי

למעלה