ערב טוב

yaeli008

New member
ערב טוב

במערכות יחסים שעתידן לוטה בערפל [ אני אדייק: אני רוצה קשר רציני ,ומנגד אני לא בטוחה אם הכוונות של הבחור הן עוד ידידה לאוסף או קשר רומנטי].. אילו מן האופציות עדיפות? א. למחוק כל שביב תקווה של פירוש סממנים חיוביים מצידו- ואז להיות מופתעת לטובה כשאכן קורה משהו ב. להיות אופטימית [ וזה אומר למעשה לשמוח מכל גילוי חיבה שלו] אבל לקחת בחשבון שייתכן וצפויה לי אכזבה והוא בכלל אפלטוני. אגב אין לנו הרבה חברים משותפים ,וגם אלו שקיימים אזי אני לא ממש סומכת עליהם. [כתבתי את ההודעה בעוד פורומים ע"מ לקבל כמה שיותר תגובות] המון תודה:)

באז באז

New member
כלומר

שאם נגיד לך מה להרגיש, זה מה שתרגישי? את בכל מקרה תתאכזבי אם הוא לא ירצה ואת כן לדוגמא. בשביל מה טחינת השכל הזו? בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ותפסיקי לחפור איפה שלא צריך, אל דאגה יש מספיק מקומות שבאמת צריך.

magenta73

New member
ג. לתפוס ביצים

ולהגיד לו שהוא מוצא חן בעינך, ואז... אין יותר ספקולציות.

yaeli008

New member
הוא ציין שהוא מוחמא מהעניין

שיחרר החמאות הדדיות, ובסופו של דבר השאיר את הענייו פתוח. תודה לכולם:)

smartblonda

New member
לא פנית אליו בדרך הנכונה

והשארת את הדיון פתוח ,ואת עצמך עוד יותר מבולבלת. לדעתי ,אנו לא יכולים לומר לך מה להרגיש ,אלא עלייך לפתוח את הנושא ולשאול חד משמעית את כל מה שמפריע לך. אל תהיי יען שקוברת את הראש בחול אלא ההיפך,תקשורת פתוחה ואמיתית תתן לך תשובה לכל השאלות שלך.

aviavram

New member
להיות את

לא לפתח אשליות ולא אכזבות מכל זבוב קטן שעבר בסביבה

נתת שתי קצוות

קצת קשה לייעץ בלי לדעת מה טיב הקשר בניכם עכשיו. בגדול, הדרך הכי טובה והכי פשוטה, שתפתור את הכל די מהר היא פשוט לנסות לדבר איתו. פשוט תאמרי לו מה את חושבת ומה את מרגישה ותשאלי אותו מה דעתו. רוב האנשים שאני מכיר יעריכו התנהגות שכזאת והתייחסו למתנהג בנימוס. במקרה כזה, גם תהיה לך תשובה ברורה וגם תדעי שניסית ולא ויתרת. חוץ מזה, אם תעשי את זה הרי שהצלחת להתגבר על הפחד שלך וזה דבר לא פחות חשוב. בהצלחה.

למעלה