ערב טוה השר!!

ים ושמש

New member
ערב טוה השר!!

מאחר ודליה פילוסוף הצהירה ש"אוסלו מת"!!! מדוע לא יוצאת ההרה רישמית מטעם ממשלת ישראל?-כדי שיהיה ברור לכו-לם,היכן אנו עומדים/יושבים..... בברכה

xyy

New member
מתן וילנאי ערב טוב.

אני מצטרף לשאלה של הגולשת ים ושמש. תודה.

pilovich shahaf

New member
נכון הוא לא התיחס, שאלת שאלה...../images/Emo128.gif

שיש לה משקל של פרה קדושה, עוד במיוחד שהסירו את התמונות של אבא שלה ממסדרונות משרד ראש הממשלה כשהוא עם הרוצח עראפת, אבל מה שבטוח השר מתן וילנאי קרא אותה, ואני הולך לשלוח לו את כל השאלות שלא נענו, ואני מקוה שהוא אכן יתיחס, אני מקוה שתמשיכי להציף בפורום מדי פעם...

*השליח*

New member
הוכחה לסגנון התעמולה- השקר של השמאל

אוסלו על פי מולידיה הייתה אמורה לפתור את כל הסכסוך המורב והבילתי אפשרי שלנו עם האוייב הערבי למרות למרות השינאה הדתית של המוסלמים אל כל מי שאינו מוסלמי למרות שאפילו בין המוסלמים לבין עצמם יש מסעי רצח והרג ואין שלום למרות הדרישה החד משמעית לזכות השיבה למרות תמונת ההתיישבות של האוכלוסייה היהודית בכל ארץ ישראל למרות שמעולם שהרוצח ערפת מעולם לא כיבד הסכם ולמרות ולמרות ולמרות הבטיח לנו השמאל שהנה בא המזרח התיכון החדש ב 1993 - אין יותר מלחמה . בתקופת רבין בוצע טבח המוני באוטובוסים באזרחים ישראלים על ידי האוייב הערבי שאיתו הובטח לנו שיש שלום , אין יותר מלחמה . בגלל ההבטחה נמסרו לאוייב שטחים בתוך הארץ וכל נשק . לאחר שרבין הוביל מהלך שבו נטבחו ישראלים בתקופתו לנגד עינייו רבין השמיע משפט - " נעשה שלום כאילו אין טרור ונלחם בטרור כאילו אין שלום " המשפט הגורלי הזה מבטא את כל הרשלנות וחוסר האחריות של מנהיגי השמאל והציבור שתמך באוסלו . המשפט הזה כולו הודאה באשמה מצד אחד ומהצד השני התחמקות מאחריות ומבטא רשלנות פושעת . למרות שכל ההסכמים התפוצצו על גופנו בתוך האוטובוס הראשון שבו נרצחו בזכות אוסלו ישראלים בצורה סיטונאית . למרות האות קיין שהפיצוצים האלה הטביעו במנהיגי השמאל . הם ואתם האנשים שתומכים באוסלו מפזקים מסך עשן ומתחמקים מאחריות ומנסים להסיט את הדיון באשמתכם האחת והיחידה ליכולת הטבח המשוכללת שיש לאוייב הערבי בתוך הארץ אתם ברשלנות הפושעת שלכם , סיפקתם לאוייב כלי רצח אימתני בתשתיות ונשק ובגיבויי בינלאומי . והיום אתם משתמשים בשיטות של דיאלקטיקה נחותה על מנת להסיט את הדיון מאשמתכם ברשלנות הפושעת שהתוצאות שלה רוצחות אותנו ברחובות

למעלה