ערב טולקין יום ה' בבית ציוני אמריקה

dginat

New member
ערב טולקין יום ה' בבית ציוני אמריקה

בימת מופעי הספרות – יום ה', 19.2, בשעה 20:30 בבית ציוני אמריקה להרשמה טל' 03-6959341, או 03-5279797 ערב תיאטרלי-ספרותי יציג טעימות מיצירותיו של ג'.ר.ר טולקין הערב יעלה ביום חמישי (19.2) על בימת מופעי הספרות בתיאטרון בית ציוני אמריקה בתל-אביב. האירוע, "כוח טולקין", בעריכת ובהנחיית מאיר עוזיאל, מבוסס על יצירותיו של הסופר ובהן "שר הטבעות", "ההוביט" ו"סימריליון" וישתתפו בו בין היתר דודו אלהרר, שרון זליקובסקי, משה טימור, יואב יפת, איתי נחמיאס, אלה תדמור ואוהד חיטמן.

•aniviel•

New member
../images/Emo70.gif חשוב ../images/Emo70.gif

כנראה שתפוז יספקו כרטיסים בהנחה לאירוע הנ"ל לכל המעוניין
פלוס, יכול להיות שגם יהיו כרטיס אחד או שניים חינם! אני אחזור אליכם בנושא זה מחר
מקווה שחלקכם לפחות יוכלו ללכת. הלוואי ויכולתי אבל כבר יש לי תכניות אחרות

•aniviel•

New member
אני אודיע כאן מחר ../images/Emo13.gif

לא ידוע לי אם מישהו אחר הזמין כרטיסים אבל אם תהיה הנחה ועוד אם מישהו יקבל כרטיס חינם אז זה ממש שווה. יכולתי לקבל כרטיס חינם אבל אני לא יכולה ללכת

juggernaut

New member
נצל"ש..>>

אממ, מישהו יכול לפרט לי מה יש בכל אחת מהגירסאות המורחבות של הסרטים? חוצ משיבת המלך...כי כבר קראתי את זה במאמרים למרות ש(תאמינו או לא) עוד לא ראיתי את הסרט... חח לא יודע למה....נראה לי אני אלך מחר..

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif לא מראים את החתונה...

אבל אני לא אספר לך מה כן מראים כדי לא להרוס לך את הסרט
חח ואתה חייב ללכת! בכל מקרה, בגרסאות המורחבות יש המון קטעים חדשים, פירטתי על זה במספר הודעות קודמות, לדוגמא כאן

juggernaut

New member
רגע אבל

חשבתי שהורדתי משיבת המלך את ההגעה של גנדאלף גימלי ארגורן ולגולס לאייזנגרד לא?

•aniviel•

New member
לא...

רואים את ההגעה אבל לא רואים את כל הקטע עם סארומן שסיפרת לך, זה כנראה יהיה במורחב (או שיהיה את טיהור הפלך)

•aniviel•

New member
../images/Emo70.gif כרטיסים חינם ../images/Emo70.gif

תפוז נתנו לנו 3 כרטיסים חינם לתת לכם, כל המעוניין מוזמן לתת לי כאן שם מלא או לשלוח לי במסר. הראשונים שיעשו זאת יקבלו את הכרטיסים. בבקשה תשלחו לי את הפרטים רק אם אתם באמת מעוניינים ויכולים ללכת. לירון

Pink Princess

New member
בעעע מעצבן מעצבן....

דווקא מחר אני ואמא שלי הולכות לקניון לקניות ולחנות חיות כדי למכור את 7הגורי אוגרים החמודים. מעצבן. דווקא ממש רציתי ללכת.!

למעלה