ערב יום העצמאות שהיה...

• פותח הנושא Maly
  • פורסם בתאריך

Maly

New member
ערב יום העצמאות שהיה...

לצערי לא הלכנו לג`י ספוט או לדינמו נשארנו ברעננה.... החברים שלי דיי נהנו אבל אני דייי התאכזבתי הופיעו-מוניקה סקס(שהם דווקא די חביבים) -היהודים(לא אוהבת!!!!!!) -אינפקציה-כמה אפשר???הם היו שם גם שנה שעברה ולהקות מקומיות טופ...הפואנטה הדיי....אולי לא ברורה שלי היא: בקשה תגידו לי שלא היה טופ כל כך בג`י או בדינמו נ.ב אני שונאת ספריי שלג זה מאגעילללללללללללל

s.s.p

New member
לא רוצה לבעס אבל...

הייתי בדינמו והיה פצצות!!! הרביעיה הפותחת הופיעו אחריהם פישי ואחריו הופיעו סאבלימינל והצל והבלאב האימתי כיכב על הבמה!! ובשיר הוליווד הם חילקו ארטיק לימון לכל הבחורות... והיינו גם קצת שיכורים, אבל זה כבר רגיל. בקיצור היה ממש כיף! שטויות תבואי שנה הבאה אבל באמת זאת הייתה החמצה לא להיות שם

hasaroot

New member
אני מבקש

סליחה על זה שלא שיעשעתי אותך מספיק... מה גם שיום העצמאות זה יום להתאכזב... אני, אישית ``נהנתי חלקית`` ברעננה ודווקא נורא אהבתי את ההופעה של אינפקציה, הם זרקו סנדביץ` לקהל וכל מני באלאגנים... עד לל``ג בעומר... מה הקשר למוסיקה שחורה ברנשים שואלים? אז ככה: ביום העצמאות יש ספרי שלג,הצבע שלו הוא לבן, יש את המשחק ``כן, לא, שחור לבן`` ולפני הלבן בא שחור. ביום העצמאות שומעים מוסיקה וזורקים ספרי שלג ``כן,לא,שחור לבן`` = מוסיקה שחורה. די עלוה. הא? habarnash שימשיך לקרוא כאן הודעות עד שדנה תפסיק לקרוא הודעות בפורום שלי

Maly

New member
הסברתי לך כבר!

*זה לא שלא נהנתי מהחברה שלכם! אני תמישד נהנת אבל ההופעות היו דיי צולעות לטעמי עם היו יכולים להביא את הדג נחש או שבק אז זה היה יכול להיות הרבה יותר טופ *זה לא רק דנה שקוראת תפורום שלך *לא הבנתי תקשר בין מוזיקה שחורה לכן לא שחור לבן

dannnnnna

New member
בערך מסכימה..אבל..

ההופעה של אינפקציה הייתה בהחלט טובה!!!.. מוניקה סקס בסדר והיהודים לא משהו.. ובאמת היה די צולע בפארק . אז היה פצצות בדינמו ולא הלכנו.. מעניין מי רצתה ללכת וחברה שלה לא הסכימה..אולי שנה הבאה נקשיב לי (כן בטח..אף פעם לא מקשיבים לי).. מה שאני מנסה להגיד זה: א)עדי תספיקי להתלונן! ב) אני שונאת את תפוז כי כתבתי את ההודעה הזאת כבר פעמיים וזה לא שלח!!! ודבר אחרון..ספרי שלג! איכס..הדבר הכי מגעיל ביום העצמאות חוץ מערסים שמרססים אותו!!! דנה!!

Maly

New member
הדבר היחיד ש...

הדבר היחיד שהיה חביב בהופעה של אינפציה זה שהוא זרק את הסנגוויץ` טונה נורא הפתיע אותי (באמת חשבתי שהוא מדבר על אחד מהשירים שלהם) ודנה את יודעת שרציתי ללכת לדינמו אבל הבעיה הייתה לא להגיע לשם זה היה לחזור ואני כן מקשיבה לך פשוט מתעלמת ממה שאת אומרת ואני אתלונן כמה שבא לי זה לא כאילו אני מתלוננת כזה הרבה....

D.O.D

New member
והרי ידיעה שהגיע זה עתה !

פורום מוזיקה שחורה באתר תפוז שכתובתו www.tapuz.co.il נכבש ע``י חבורת ברנשים וברנשיות מאזור רעננה שביום העצמאות היו בפארק כל היודע פרטים על הברנשים נא להודיע למשטרה או לי ועוד ידיעה שהגיע זה עתה הפורום נהפך לצ`אט של אנשים שגרים אחד ליד השני אבל משעמם להם!! וגם הם מאזור רעננה... המשטרה קושרת קשר בין החשודים

מיטלוש

New member
ואוו!!! B-()

אני בשוק, אבל ממש בהלם! אני ה-מ-ו-מ-ה-! היה משהו מעניין בארץ ישראל??? היה? אצלינו בכפר יונה, לא היה כלום. אני חושבת שיש מקומות יותר מפותחים בארץ, שכן מגיעים לשם אמנים מעולים. אני חושבת שאם אמנים מחו``ל (בוב מראלי לדוגמה) יגיעו, הם יצליחו לעשות שמח. ``היהודים`` לפי דברייך, לא נסבלים. so? הם עושים שמח? הם משמחים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! טיפ טיפה הערכה יקירתי! האנשים קורעים ת`תחת כדי להעניק לכם הופעה טיפ טופ... בלי לזלזל באמנים מוצלחים מסוג זה בבקשה. גם החברים שלי שהיו ברעננה מאוד נהנהו. והמוןןןןן מהאנשים שאני מכירה הלכו לג`י ספוט ולדינמו ויקרה שלי, בלי כוונה להרגיז, הם ממש התלהבו. אמרו שהיה אחלה. טוב שמחתי לכתוב לך... ביי ביי מיטל :cool: נ.ב אני גם לא סובלת ספריי שלג. זה דביק ואיכסה! אבל ספרי חוטים זה מגניב... :)

blarnashit

New member
מכירה את

דני ואורי?? היו גם ברעננה אם את בכלל קוראת את זה .. כי בכל זאת כתבת את זה לפני מאה שנה אז אם יש לך ICQ 30206930

למעלה