ערב יום השואה

ניר נגר

New member
ערב יום השואה ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

חשבון נפש למדינה קטנה בין אוייבים רבים. לפני מעל כ 50 שנה ניסו למחות את זיכרנו מעל פני האדמה, להשמיד את כולנו. ירו בנו וטמנו אותנו בבורות. הכניסו אותנו למשאיות אטומות שנסעו ונסעו כשהאגזוז שלהם מופנה לתוך המשאיות וילדים קטנים נאחזים בבגדי אימהותיהם מנסים לשאוף נשימה אחרונה. ניסו להשמיד אותנו רוחנית, גזזו את זקניהם של סבותינו, רבנינו, שרפו את בתי הכנסת, בזזו את ספרי התורה הכניסו את כולנו לתאי גז, למקלחות,עירומים, כשבמקום המים החמימים שיצאו מהברזים יצא גז בשם ציקלון B, רק ערימות הבגדים המיותמות, הררי המשקפיים, השערות, וגדמי הסבון שנעשה בגופות שביקרו בתאי הגזים לפני כן, נשארו עדים לזוועה. נתנו בידינו אתים, דרשו שנחפור בורות בשבילנו, לעצמינו, ועשינו זאת בשביל להרוויח כמה דקות של חיים באפינו, כשאחינו מכסים את גופינו המדמם בעבר שהוציאנו מחכים גם הם לכדורי המוות של השטנים במדים. העבירו אותנו בסלקצייה, מי לימין ומי לשמאל, קרעו מאיתנו את ילדינו, הורינו, מלווים אותם במבטינו לתאי הגזים, רואים את העשן המיתמר מארובות המוות, יודעים שאותו עשן, אותו שחור, היה פעם המשפחה המאושרת שלנו, ילדינו החייכניים, משפחה מאושרת בקידוש ליל שישי. 6,000,000,000 מיליון מספר בלתי נתפס, כאילו לקחו את אוכלוסיית אזרחי מדינת ישראל, והכניסו את כולנו לתאי גזים, בורות, ומקומות אפלים... הקמנו את המדינה בזיעת אפינו, דמינו, עכשיו נותר לנו רק לשמור עליה, עלינו, מפני האוייבים הרבים שרוצים לכלותינו. לצערי אנחנו נמשיך ונחייה על חרבינו לא בגלל שאנחנו אוהבי ריב מדון ודם אלה בשביל להגן על עצמנו, על מדינתנו, על עצמאותינו. אני מחזק מכאן את כוחות הביטחון, שוטרינו, חיילינו, מילואימניקנו באשר הם, מחזק ואומר תודה, תודה על זה שבזכותם שוב פעם לא נושלך לבורות מלאים בדם...שבזכותם שוב פעם לא נשאף את ריח המוות. תודה לכם מכולנו

negev

New member
ועכשיו אנחנו יורים ומכניסים לבור את

שכנינו היושבים כאן מעבר לגדר , כנראה שלא למדנו כלום ושכחנו הכל . גם בגטו וגם הזונדרקומנדו התקוממו נגד כל הסיכויים , זה מלמד שאת רוח האדם קשה מאוד לשבור . לכן מי שחושב שחיסול ועוד חיסול יביא את השלום זו לא דרכנו . בנוסף שהעיתוי ערב יום השואה וערב המפקד בליכוד מעיד על חישוב קר וציני של כל המצב בו אנו חיים .

gil_35

New member
../images/Emo45.gif לא לדעה האחרונה ...

אני בעד לחסל " מטרידים" למינהם שרוצים להרוג אותנו ואת בנינו . כל מתנגדי חיסול רנטיסי כמוהו כאנשים שאומרים "תבואו להרוג אותי העיקר שאני לא יהרוג אותך" - לדעתי משהו משובש בחשיבה הזאת - כל בר-דעת היה אומר תחסל לפני שיחסלו אותך. ואתה משווה את חיסול היהודים בשואה ( חסרי כל ותמימים ) לאותו רנטיסי שממש היה "תמים ומסכן ". לא יודע אבל איך יכולים להיות השואות כאילו. - אתה לא חושב שמשהו לא בסדר איתך
או שעברת איזה שטיפת מוח טובה להצדיק אי חיסול אנשים כמוהו? גיל.

ניר נגר

New member
נגב פשוט הגזמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך אתה משווה את ניסיון חיסול העם שלנו, השמדת מליונים בכדורים, בגז, בירי למצב בשטחים????????? אני פשוט המום מההשוואה זהו! אז או שאולי אף פעם לא שירתת בשטחים, או שאתה פשוט לא מחובר לקרקע המציאות. מילא שיגידו בחו"ל שאנחנו התנהגים כמו הנאצים ימח שמם אבל שיהודי יגיד את זה? פשוט בושה וחרפה. אני מסכים איתך בנקודה שאת רוח האדם קשה לשבור, אז? לתת להם את זכות השיבה? אתה מוכן לקום מהבית שלך בתל אביב ולתת אותו למוסטאפה שיגיע מסעודייה??? קצת מציאות, אני לא מבקש יותר מזה

negev

New member
השווה את כמות הכוח שמקיפה את רצועת

עזה , ביכולת אש מול הכוח שהיה במלחמת העולם השניה בוארשה . חס וחלילה הערבים לא מל"ו הצדיקים אבל גם אנחנו לא . עכשיו אנחנו החזקים , לנו הכוח , לנו היכולת להכתיב את המצב , מי לחיים ומי למוות , מי לעבודה , ומי לבטלה . כאן ראש פתוח יכול לעזור למחשבה יצירתית איך יוצאים מהמצב . הרמכ"ל ושר הבטחון לא תמיד צודקים , ראה עודף כוח במקרה ואנונו שמשתחרר ועוד מקרים שנפגעה הגאווה (הפיגוע באשדוד ) של מערכת הבטחון .

gil_35

New member
יצאת צדיק בסוף ../images/Emo24.gif למרות שאני..

לא בדעה שלך אני חושב שנרגעת לטובה והצגת את דעתך מבלי לעשות הפעם השוואות של החלשים והתמימים של האיש הפשוט...
גיל.

negev

New member
אם תשאל את אשתי אני רגוע רוב הזמן .

אבל כדאי שנצא מהגולה ונוציא את הגולה מאתנו , אנחנו חזקים , זורקים את ואנונו לכלא למרות שכולם יודעים שיש "פצצה במרתף" ולא רוצים להעלות אותה לקומת קרקע שהשכנים יראו ( אולי הם ירצו גם ...) . מדינת ישראל חזקה יותר מכל מדינות ערב ביחד ומלחמת יום כיפור הוכיחה זאת לכל המפקפקים . אז נבהלים מכמה מתאבדים ששום פצצה לא תוכל להם . רק פתרון מדיני יביא לרגיעה ושלווה באזורנו .

gil_35

New member
"אז נבהלים מכמה מתאבדים ששום ...

פצצה לא תוכל להם" כאן בדיוק הבעיה.... למרות כוחנו הרב גם כמה מתאבדים מאיימים להשמיד את המדינה ולצור בה תוהו והבוהו ואנחנו צריכים לדאוג שלא יעשו זאת לנו ולקרובנו ולכל אזרחי המדינה. רק השמדה של אותם מתכנני פיגועים והמפגעים עצמם תמנע את אותם הפיגועים מעצמנו. כידוע לך וכפי שאמרת " רק פתרון מדיני יביא לרגיעה ושלווה באזורנו " - פיתרון מדיני ולא מתאבדים למיניהם . ולכן בגלל שהם רוצים להשמידנו ללא ה"פתרון מדיני" אלא באמצעים של פיגועים בחפים מפשע ( ד"א .. אנחנו פוגעים רק במפגעים עצמם, להבדיל) אנו צריכים להשמידם( אחרת, כאמור, הם ישמידו אותנו ). גיל.

הלו נגב תתעורר...

התבלבלת קשות, עצם ההשוואה מעוררת בי חלחלה. אם תיזכר בהסטוריה יהודים נרצחו בגלל היותם יהודים ולא בגלל שהם ניסו לחסל גרמנים כמו שהמחבלים מפגעים ורוצחים בנו ללא שום הבדלה של גיל, חיילים או אזרחים. אז תחזיר את המילים לפה ותגיד סליחה לניצולים

למעלה