ניריתסקוטלנד1
New member
ערב יום כיפור
זה ציטוט שהעתקתי, ואני לא יודעת מי אחראי לו.
חשבתי שזה מתאים לערב יום הכיפורים ולפרום שלנו.
גמר חתימה טובה.
אני: מה קורה ממי?
אני: סתם אני צופה בסרט לא משהו.
אני: מה את רואה?
אני: את כל הרגעים שבהם לא הייתי נהדרת. בשילוב עם הרגעים שבהם לא הייתה לי סבלנות. או חשק. או כ...וח. אני רואה בהילוך איטי איך התעצבנתי כשהם השתוללו. איך הרמתי את הקול כשהם לא הקשיבו. איך הרגשתי את הכעס מטפס וגדל. אני רואה רגעים שבהם כעסתי. שלא הקשבתי להם באמת.
אני: יש לך פה עוד סרט למה את לא רואה גם אותו?
אני: לא שמתי לב שיש פה עוד סרט.
אני: לא סתם סרט, סרט ארוך! אני אריץ לך בהילוך מהיר כדי שתספיקי לראות. תנסי לתאר לי מה את רואה.
אני: אני רואה אותי קמה באמצע הלילה, שרה שיר שקט, אני רואה אותי מעירה, מלבישה, מקלחת, מחליפה, צוחקת, מדגדגת, רוקדת, מחבקת, מנשקת מתגברת מוותרת מחייכת מקשיבה מקשיבה מכילה מכילה עוטפת מגוננת ו.. רגע!! זה מהר מדי!!
אני: ויש עוד המון מזה. זה סרט ממש ממש ממש ארוך.
אני: איך קוראים לסרט?
אני: קוראים לו "אני אמא טובה". הוא תמיד מגיע עם הסרט השני. אם את לא מוצאת אותו מיד תחפשי. את תמצאי אותו תמיד אם תחפשי.
אני: ומה לגבי השני? אני חייבת לראות אותו גם נכון?
אני: אם את חייבת לפחות תשני לו את השם.
אני: מה רע ב "אמא גרועה, ייסורי מצפון פרק 78695868"?
אני: אמנם זה שם קליט אבל אני מציעה שתקראי לו "הרגעים שמהם אפשר ללמוד ולצמוח, להשתפר ולסלוח, בעיקר לעצמי".
אני: אני אוהבת לדבר אתך.
אני: אני כאן תמיד. ועכשיו, חיוך.
בואי אמא, נחמד כאן!
זה ציטוט שהעתקתי, ואני לא יודעת מי אחראי לו.
חשבתי שזה מתאים לערב יום הכיפורים ולפרום שלנו.
גמר חתימה טובה.
אני: מה קורה ממי?
אני: סתם אני צופה בסרט לא משהו.
אני: מה את רואה?
אני: את כל הרגעים שבהם לא הייתי נהדרת. בשילוב עם הרגעים שבהם לא הייתה לי סבלנות. או חשק. או כ...וח. אני רואה בהילוך איטי איך התעצבנתי כשהם השתוללו. איך הרמתי את הקול כשהם לא הקשיבו. איך הרגשתי את הכעס מטפס וגדל. אני רואה רגעים שבהם כעסתי. שלא הקשבתי להם באמת.
אני: יש לך פה עוד סרט למה את לא רואה גם אותו?
אני: לא שמתי לב שיש פה עוד סרט.
אני: לא סתם סרט, סרט ארוך! אני אריץ לך בהילוך מהיר כדי שתספיקי לראות. תנסי לתאר לי מה את רואה.
אני: אני רואה אותי קמה באמצע הלילה, שרה שיר שקט, אני רואה אותי מעירה, מלבישה, מקלחת, מחליפה, צוחקת, מדגדגת, רוקדת, מחבקת, מנשקת מתגברת מוותרת מחייכת מקשיבה מקשיבה מכילה מכילה עוטפת מגוננת ו.. רגע!! זה מהר מדי!!
אני: ויש עוד המון מזה. זה סרט ממש ממש ממש ארוך.
אני: איך קוראים לסרט?
אני: קוראים לו "אני אמא טובה". הוא תמיד מגיע עם הסרט השני. אם את לא מוצאת אותו מיד תחפשי. את תמצאי אותו תמיד אם תחפשי.
אני: ומה לגבי השני? אני חייבת לראות אותו גם נכון?
אני: אם את חייבת לפחות תשני לו את השם.
אני: מה רע ב "אמא גרועה, ייסורי מצפון פרק 78695868"?
אני: אמנם זה שם קליט אבל אני מציעה שתקראי לו "הרגעים שמהם אפשר ללמוד ולצמוח, להשתפר ולסלוח, בעיקר לעצמי".
אני: אני אוהבת לדבר אתך.
אני: אני כאן תמיד. ועכשיו, חיוך.
בואי אמא, נחמד כאן!