ערב יורד - שיר ההד

ערב יורד - שיר ההד

שיר עם טעם וריח של פעם, וקולו העמוק והאהוב של אריק לביא ז"ל להנאתכםץ מתוך פינת הנוסטלגיה שיר ההד ביצוע: אריק לביא מילים: יעקב שבתאי לחן: יוחנן זראי בוקר עלה בהרים הכחולים טיפסתי נושם בשבילים עתיקים נולד בי שיר זמר נושן: "הו, מה כחול!" והד לי ענה מהרי הבשן: "הו, מה כחול, כחול, כחול, כחול!" שמש מכה על ראשי הגבעות קרוע בגדי ופני לוהטות שירי אז עלה בצמא: "הו מה עייף!" והד לי ענה מאבני החומה: "הו מה עייף, עייף, עייף, עייף!" ערב יורד ובגיא דמדומים טיפסתי בודד בשבילים אדומים שירי מתגלגל במדרון: "הו מה בודד!" והד לי עונה מהרי גוש עציון "הו מה בודד, בודד, בודד, בודד!" לילה יורד בין צוקי הר נבו צבוע בוכה אל מדבר וחולו קולי מחפש את רעי "הו מה רחוק!" והד לי עונה מפסגת הר סיני: "הו מה רחוק, רחוק, רחוק, רחוק!"

אתד

New member
שניאל אתב פשוט

רומנטיקן ללא תקנה

דניאל אהוב

מאיזה בויידם דלית את השיר המקסים הזה. מזכיר לי מפוחית פה, גיטרה ומדורה, חברים נשענים גב אל גב. ואני אומר "הו מה קרוב" וההד עונה "הו מה קרוב מה קרוב מה קרוב". האמת שאמש הייתי במרחק פסיעה מביתך. שיהיה המשך יום מקסים לכולםלםלםלםלםלם

האמת

אני מאד מחובר לשירים, ואני מזמזם לי שירים כל הזמן. רק שלפעמים אני עוצר ומתבונן בזמזום, שר את המילים כך שאוכל להבין מה אני שר, ואז נדהם מההקשרים... הבת שלי כבר משתגעת מזה שכל פעם שהיא פותחת את הפה ואומרת משהו יוצא לי איזה שיר באסוציאציה למה שהיא אמרה... מעניין איזה רמדי שווה לקחת - שירון מדולל ?
או אולי גיטרה מרוסקת....
שתהיה שבת של שלום שיברכונו המלאכים ושתשרה השכינה במחוזותינו אמן

למעלה