ערב להקות צעירות במגדל העמק 17/5

ערב להקות צעירות במגדל העמק 17/5

ביום ד' 17/5 בשעה 18:30 יתקיים במגדל העמק ערב להקות צעירות. הלהקות הזוכות בערב זה ישתתפו באירועי פסטיבל בשקל שיערך בעיר ב26/6 ובנוסף יזכו ללווי והדרכה של אומני הפסטיבל באמצעות כיתות אומן. ההשתתפות פתוחה ללהקות ממגדל העמק ומהאיזור המנגנות חומר מקורי בלבד!!! בין השופטים בערב: שאנן סטריט סולן הדג נחש, חיים אוליאל ושחם אוחנה. להקות המעוניינות להופיע ולהשתתף בערב - נא לתאם את ההשתתפות בטלפון 054-7858118 - עינת. אודישנים יתקיימו ביום א' 14/5. אתר "פסטיבל בשקל": www.beshekel.org.il

dafgol

New member
מצטרפת לשאלה ../images/Emo79.gif

איפה יהיה פסטיבל בשקל ומה קורה שם בדיוק? שמחה לראות (ואענשללה לשמוע) שמעודדים פה חבר'ה 3עירים למוסיקה. ואני אגלה לכם סוד.....אני מתה ללמוד לנגן על גיטרה. וחייבת עוד שאלה שלא ממש קשורה......אתם יודעים אולי איך קוראים לאלבום החדש של רד הוט צ'ילי פפרס ? אני גרופיט שלהם
( אני לא מצליחה לזכור את השם....משהו ארדיום.....אני רוצה את האלבום הזה
)

פסטיבל בשקל - ערב להקות צעירות

ערב הלהקות יתקיים במרכז המוזיקה והמחול שברחוב העצמאות. כניסה (כמו לכל ארועי העמותה) - שקל אחד בלבד. את הערב מפיקים (יחד עם אנשי העמותה) בני נוער ממגדל העמק אשר משתתפים בסדנאות הפקה שיוזמת העמותה. מצורף פלייר שגם אותו הפיקו בני הנוער. פרטים נוספים באתר הפסטיבל: www.beshekel.org.il

למעלה