ערב*לילה ובוקר טובים שיהיה ערב מעולה... לילה טוב לישנונים ובוקר טוב הכל פה
ג ג ב ש ו ש New member 1/3/06 #1 ערב*לילה ובוקר טובים../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif שיהיה ערב מעולה... לילה טוב לישנונים ובוקר טוב הכל פה
ערב*לילה ובוקר טובים../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif שיהיה ערב מעולה... לילה טוב לישנונים ובוקר טוב הכל פה
ה הציורים של יובל New member 1/3/06 #2 לילה טובב לכולם!../images/Emo24.gif מעכשיו אני אהיה פעילה יותר בפורום...
ג ג ב ש ו ש New member 2/3/06 #5 איזה כייף מחר בע"ה אני../images/Emo88.gif מתחיל ללמוד ב-10 כמו היום חח אני מת על הימים האלה שיש הרבה ביטולים
איזה כייף מחר בע"ה אני../images/Emo88.gif מתחיל ללמוד ב-10 כמו היום חח אני מת על הימים האלה שיש הרבה ביטולים
ג ג ב ש ו ש New member 2/3/06 #6 מי פהה../images/Emo35.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif משעמם לי..
ג ג ב ש ו ש New member 2/3/06 #7 ../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif בוקר מתחיל ללמוד ב-10 בהצלחה לכל הניבחנים היום בבית הספר אם יש כאלה שיהיה יום מוצלח ביותר Have a nice day
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif בוקר מתחיל ללמוד ב-10 בהצלחה לכל הניבחנים היום בבית הספר אם יש כאלה שיהיה יום מוצלח ביותר Have a nice day
ג ג ב ש ו ש New member 2/3/06 #11 ערב מעולה לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif עפתי לחדר להתכונן למבחן שיהיה אחלה ערב