ערב-לילה טוב-תנחשו איפה היינו היום?

העקשנית

New member
ערב-לילה טוב-תנחשו איפה היינו היום?

היישר מהגן-נסענו אני וקנטטתי לים! ומחר-החוויות. איזה כייף היהההההההההה!

החתיכה החסרה

אופס....סליחה , זה ספר אחר : המשאלה שהתגשמה
כל מסע גדול מתחיל בצעד קטן (מה יש לי אני מקלישאות היום ? ) היו
??????? היו
ות? היה
? היו חתיכים עם
ות על החוף?

העקשנית

New member
אזז ככה-היינו בים.../images/Emo180.gif../images/Emo66.gif../images/Emo23.gif

היו
-הייתה אחת על החוף ממש לידינו-אבל לא נגענו בה כמובן-איכססס, והיו במיים הפרשות עוקצות שלהן, שצרבו את כל מי שנכנסלמים. אז כשאתם הולכים-הצטיידו בבקבוקון של חומץ-כי זה מנטרל את העקיצות-או שתרוצו למסעדה הקרובה.
-לא היו. אסור שם.
-היה חמים,לא נורא בכלל,שכרתי שמשייה, ולאחר חצי שעה השמש ירדה והיה ממש נעים.
-לא היו-היינו אחה"צ, לפני שהחתיכים מנגנים. חתיכים? היו-וגם חתיכות, אבל-כשהולכים עם פעוטה בת שנתיים פלוס-אין אפשרות להסתכל. העיניים כל הזמן עליה-
-איזה הפסד-מה??? האמת שממש לידינו שכבה על הבטן אחת עם חוטיני , שזופה וחתיכה, וכשהסתובבה ראו לה הכל למעלה, ולידה ישבו שני חתיכים-נראו תאומים, ולא הצלחתי להבין את פדשר הקשר ביניהם. החתיכים הסתכלו עליי-זה כן....אבל אני-???? כפי שכתבתי
הבאתי בריכה לקטנה.מצופים לידיים. כלי משחק. פגשנו חברה עם הבן שלה. בקיצור-העברנו שעתיים וחצי בכייף. בלי להרגיש. הקטנה שיחקה, התרוצצה, נכנסה למים, אתי, בלעדיי....העיקר-נהנתה נורא(מאד) לסיום-רחצנו במים-הבת שלי לא מוותרת על אף תענוג שקשור במים. היא התעקשה ללחוץ לבד על הברז-והצליחה, והעמידה אחריה תור גדול של אנשים-שעמדו בשקט והמתינו שהגברת תסיים.-בסוף-היא החזיקה להם את הברז-והם שטפו רגליהם. שמחה וששון-וליהודים שמחה!
הקטעים היחידים שקשה-זה כשהיא "בורחת" או ליד הכביש-לא רוצה לתת לי יד-ואז אני חייבת להפעיל קצת כוח וכועסת עליה.וזה נגמר בבכי, וקצת מעיב. אבל בסוף-היא נרגעת ואנחנו "מתפייסות". כמה שהיא מכשפת...... אבל כמה שהיא מתוקה.... ואת המתוקה שלי... ואיתך-אני כל העולם- בלעדייך-אני חצי בןאדם, בלעדייך-אני בעצם כלוםםםם.

למעלה