ערב/לילה טוב

אביבה !

לילה טוב לך,את עדיין אתנו ? מה קרה כאן היום ? נראה כמו אחרי השקט שאחרי המלחמה. האם צריכה בכלל להיות מלחמת דעות,או שהיא מיותרת ? והאם לשאול האם היא מיותרת,זה לא מיותר ? ,כי אם היא היתה כאן,המלחמה, אז ייתכן והיא היתה צריכה להיות כאן...? מכל מקום,השקט שלך היה כאן חסר ! הייתי זקוק להנהגה שלך,כי את משדרת המון אנרגיה חיובית,לפחות עלי.. אני מבקש סליחה על כי לא עמדתי בצפיות שלך,למרות שיהיה מי שיאמר,שאין לך צפיות,אולי אפילו את תאמרי זאת,לא מה שמונע ממני להתנצל..... לדעתי יש הרבה טוב עכשיו,לפחות אצלי. אני חש בהמון העצמה,וקשה לי מאד,אפילו מכאן,לבטא את מקורה. אני רק יודע שהמלחמות של היום עשו לי משהו..... מה שלומך אביבה ? הכל בסדר אתך ? נעלמת להמון זמן...שמח שאת כאן . לילה טוב.

Deerest

New member
שכל המלחמות שלך ושלנו יהיו כאלו.

אל תתרגש. אגב, מבחינתך כמובן, האם השקט שהיה כאן שווה בעוצמתו לרעש שלפני?

בוקר טוב

בינתיים נגמרה ההתרגשות,ונשארו פירורי רגש...אני מנסה להנות גם מהם . לפני ואחרי הם כמו בסקס אצלי ! ואני אחרי , תמיד מלטף ומלטף ומלטף.......בוקר

אני מעולף מצחוק עכשיו

אבל לא היתה לי כוונה לזיין את הפורום.....בעצם סקס עושים מאהבה,או לא עושים בכלל ....ואני עושה כאן הרבה אהבה,כך אני חש

נהדר...

שמור על זה... הליטוף, האהבה, העוצמה... הרבה דברים טובים קורים בלי כוונה... במיוחד כשחשים... אמרתי בהודעה הראשונה שלי אליך שאני שמחה שהגעת... מה אתה אומר על אומץ?

אומץ

אביבה,יש הבדל בין אומץ לאומץ לב ,או שזה עניין "מינוחי" .אני שואל כי אני שמתי לב לכך,שיש כאן חברים שמנתחים מושגים....אני כל חיי חי אותם. קשה לי לעתים עם ניתוח המושגים,זה מאד רחוק ממני,בחיים,אנחנו פועלים ולא עסוקים בלנתח,אין זמן לזה. אגב,אני מרגיש שאני סוטה.

מילה היא אמצעי התקשורת היחיד

שיש לנו. כדי שיהיה נעים ביחד, תמיד כדאי לדבר במושגים/מונחים שהם פחות או יותר על אותו בסיס. מה שאנחנו לא אומרים, לא קיים... המאמץ והתעמקות בניתוח מרחיבים את ההסתכלות על כל יתר הדברים שלכאורה אינם קשורים או חשובים... ואומץ, קשור לעשייה...

אני מסכים עם כל מילה שכתבת,תודה

יכול להיות שזו היתה באמת רק איזושהיא פרספקטיבה שלי על מה שאני קולט מהתקופה היחסית קצרה שלי אתכם.... יש המון כח למילה,גם כשהיא כתובה,או מצוירת ! יש את אוקינוס,שמאד ריגשה אותי בלהט של ויכוח,את יודעת למה ? היא מאד כעסה עלי אמש,ובהודעה האחרונה שלה אלי,היא ציינה : "עם המון אהבה, מכל ה
"....ואני חושב שזה היה יפה מצידה . מה דעתך על זה ?

ממש כמו

שאת נמצאת בחנות בגדים,והזבנית שואלת אותך על הבגד.... דעתך חשובה לי,כי היא חלק מדעה שונה,דעה אחרת... טוב לשמוע מה חושבים גם אחרים... אבל אולי לא הבנתי את שאלתך. שאלתי מה דעתך על הלטיפה שהיא נתנה לי,אחרי האגרוף בבטן.... האם גם את חושבת שזה נחמד ?

זו דוגמא טובה

למתי אני לא נותנת את דעתי. בד"כ, אני נותנת את דעתי כשאני רואה שיש מקום בשבילה ושהיא אולי אולי יכולה להועיל במשהו. כשאני רואה שזה לא המצב, אני מעדיפה לשתוק. אפשר לשאול במה אתה עוסק?

אביבה

אני מרגיש נפלא. כנראה שעשית לי את היום. אני מחייך ומאד מסופק,חש את הרכות שלך,וחושב קצת על כמה דברים ברומו של עולם.איזה כיף.

למעלה