ערב למען הילדים החוסים

yanivrasta

New member
ערב למען הילדים החוסים

דואר אלקטרוני : [email protected] לפני כמה חודשים עשיתי ככול שביכולתי לארגן ערב התרמה לילדי הפנימיה שבה אני עובד. ערב שבכול הכנסותיו נוכל להקים חדר מוסיקה לילדים שזקוקים למוסיקה בחייהם האפורים. הכול נפל סביב בירוקרטיה,טפסים וכסף .המחשבה הראשונה היתה לעשות את זה בפנימיה אולי ביום שהילדים לא נמצאים.אבל ההגברה ומפרט הבמה הקשו על הנושא.איש יקר אחד היה מוכן לעמוד לצד נושא חשוב זה-שאול מהבארבי.לאחר מחשבות ועיכובים ערב זה יערך בתאריך ב16 באוגוסט יום שני .באיזור בו אני עובד יש 600 ילדים החיים בסיכון ללא מסגרת מתאימה.בפנימיה בה אני עובד יש 30 ילדים ברי מזל שמצאו בית חם.יש תעסוקה יש יחידה טיפולית וטיפול באומנות.מוסיקה אין וכאן אני נכנס לתמונה.לא רק אני אלא כול מי שיכול ורק ירצה לעזור.הרקע של הילדים על קצה המזלג-ילדי רווחה.אני לא ארחיב ,הסיבות ברורות.עכשיו אני יודע שאומנים בארצנו כבר מופעים יותר בהתנדבות מאשר בשכר.בכול זאת כול מי שיהיה שם החל מרוכשי הכרטיסים ועד האמנים יזכה למצווה גדולה. רשימה לאירגון: אמנים שיכולים להביא קהל לערב חשוב זה תרומות של כלי נגינה ציוד הגברה וסאונד פוסטרים וכול דבר שיכול לעזור לחדר מוסיקה. אגב מי שרוצה לבקר ולהכיר את המקום המיוחד הזה באיזור המרכז מוזמן לפנות למייל שלי שבוע טוב יניב ראסטה בארבי 16 באוגוסט יום שני

למעלה